Dokuzlar: Gerçek Belediyecilikle gözümüzün pası silindi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, yaptığı açıklamada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile İzmit’te devam eden çalışmaları incelediklerini belirtirken: “Açıkçası, gerçek belediyecilik hizmetleriyle gözümüzün pası silindi.” dedi.

GERÇEK BELEDİYECİLİKLE GÖZÜMÜZÜN PASI SİLİNDİ

 

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar basın açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile birlikte bir haftadır ilçemizde devam eden çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Açıkçası, gerçek belediyecilik hizmetleriyle gözümüzün pası silindi.

TRAMVAY STADYUM YÖNÜNE İLERLİYOR

Başkanımızın ilk döneminde Kuruçeşme yönünde D-100 karayolunu üst geçitle geçerek batıya uzanan tramvay hattımız, yeni dönemde büyük bir hızla doğuya, Alikahya yönünde Kocaeli Stadyumu’na doğru ilerlemeye devam ediyor. İzmit’i doğusu ve batısı olmak üzere tümüyle kucaklayan bir belediyecilik anlayışı sergileniyor.

DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yine Alikahya Mahallesi Turanoğlu Caddesi’ndeki vatandaşlarımızın doğalgaz problemi de Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından çözüme kavuşturuldu.

1 TL’YE ULAŞIM

İnönü Caddesi’nde 1 TL’ye ulaşım imkanı sağlanması, amatör spor kulüplerimize yapılan destekler, çevre çalışmaları son bir ayda Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin İzmit’imize sağladığı diğer hizmetlerden bazıları.

Gerçek belediyecilik anlayışıyla şehrimize büyük bir aşkla hizmet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Tahir Büyükakın ve değerli ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”