Durul’dan transfer açıklaması: Önümüzdeki birkaç gün içerisinde olacak

İVMEYİ HEDEFE VARARAK SONUÇLANDIRACAĞIZ

Kocaelispor Başkanı Recep Durul, Körfez Brunga Tesisleri’ndeki açıklamasında şunları söyledi: "Kocaelispor'un başka bir hedefi olamaz. Tek hedef şampiyonluk olabilir. Bugüne kadar mücadeleler yapıldı ama kısmet olmadı. 4 yıldır çıkıştayız. 2020'den bu yana bir ivme var ve inşallah bu sezon o ivmeyi hedefe vararak sonuçlandıracağız. Bu sene yeni yapılan içerisindeyiz. Hem yeni bir yönetim hem de yeni kadro yapılanmasını var. Ertuğrul hocamız tekrar takımın başına gelmesiyle, Büyükşehir Belediye Başkanımızın da beklentileri artık şampiyonluk. Başkanımız mutlak şampiyonluk parolasıysa destek veriyor, eksik olmasın.

BARIŞ’IN BÖLGESİNE BİRİSİNİ DAHA ALACAĞIZ

Biz de yönetici arkadaşlarımız ve transfer komitemizin titiz çalışmasıyla kadromuza en iyi futbolcuları transfer etmeye çalışıyoruz. Geçmişte yapılan bir takım kontrolsüz transferler artık yapılmıyor. Sağ olsunlar yöneticilerimiz de buna özen gösteriyorlar. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde stoper transferlerimiz olacak. İnşallah 1 hafta içerisinde açıklayacağız. Sağ kanatta 1 oyuncuya ihtiyacımız var. Sol kanatta Beridze, Ramil, Barış var ama o bölgeye birisini daha alacağız.

BİRİ YERLİ BİRİ YABANCI OLACAK

Bunun dışında 2 santrfor ve bir de 10 numara transferimiz olacak. Santraforlardan biri yerli biri yabancı olacak. İlk etap kampına stoperler yetişebilir, yüksek ihtimalle yetişecek fakat santrafor da çok aday var. Santrafor transferleri biraz nazlı transferler oluyor. Ayrıca santraforların çok talibi var, bu da fiyatları yükseltiyor. Hazırlık kamplarında bir eleme olacaktır, biz ondan sonra değerlendirme yaparak güçlü santraforlar alacağız. Yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamayacağımızın garantisini verebiliriz. Mutlak şampiyonluk parolasıyla transferler yapıyoruz. İyi yapılanmayla iyi bir sezona başlayacağız"