GEBKİM MTAL, ikinci mezunlarını verdi

GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı’nın 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Kocaeli Dilovası’nda eğitim hayatına kazandırdığı GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı. Kimya teknolojisi ve endüstriyel otomasyon teknolojisi alanında eğitim veren okuldan bu yıl mezun olan 107 genç GEBKİM MTAL’de düzenlenen törenle diplomalarını aldılar. 2023-2024 mezunlarının 52’si kız öğrencilerden oluşan GEBKİM MTAL eğitimde fırsat eşitliğini gözeten yaklaşımı ile de farkını ortaya koyuyor. 

 

MUTLULUK VE HÜZÜN BİR ARADAYDI

Duygu dolu anların da yaşandığı mezuniyet töreninde, GEBKİM MTAL Okul Müdürü İlknur Bolu, zorlu bir eğitim sürecinin ardından diplomalarını alan yeni mezunları kutladı. Okulda aldıkları çağdaş ve en üst düzey bilgilerle kısa zamanda iş hayatına atılacaklarına ve kariyer basamaklarını hızla tırmanıp önemli başarılar elde edeceklerine inandıklarını söyleyen İlknur Bolu, öğrencilerin mesleki ve bireysel yetkinlikleri kazanmalarında büyük emekleri olan tüm öğretmenlere ve okula olan desteklerinden dolayı GEBKİM Vakfı’na teşekkür etti.

 

ARACI, ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

GEBKİM Vakfı Başkanı Vefa İbrahim Aracı, bu yıl mezun olan 107 öğrenciyi kutladı ve başarılarının devamını diledi. Aracı, GEBKİM MTAL mezunlarını ve firmaları aynı platformda buluşturacak dijital uygulamalarla da kariyer yolculuklarında her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek açıklamalarına son verdi.