Halıcı Kardeşler yine kürsüde

Balıkesir’in ev sahipliğinde yapılan Ümit- Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nda Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor sporcusu Mert Halıcı başarılı sonuçlara imza attı. 50 ilden 320 kulüp ve 1450 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Milli sporcu Mert Halıcı U21- 60 kg da tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. 

 

MERT HALICI MİLİ TAKIMDA

Şampiyonanın son gününde Milli Takım seçmeleri yapıldı. Türkiye Şampiyonası sonrasında yapılan Milli Takım seçmelerinde de Dünya Avrupa sıralamalarında yer alan Mert Halıcı seçmelerden de şampiyon olarak çıktı. Mert Halıcı, 17-19 Kasım ayında Slovenya’da düzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonasına katılacak.  24-26 Kasım tarihlerinde Portekiz’de düzenlenecek olan Seri A turnuvasına ve daha sonra Şubat ayında Gürcistan Tiflis’de düzenlenecek olan Ümit Genç U21 Avrupa Karate Şampiyonasında madalya arayacak.

 

ANTRENÖR YILMAZ HALICI

“Çocuklarım ve sporcularım bu şampiyonanın önemini bilerek çok çalıştılar ve almış oldukları başarılardan dolayı kutluyoruz, başarıda emeğine geçen kulüp antrenörlerini ve bu şampiyona da derece yapmış yapamamış diğer sporcularımızı tebrik ediyorum. Güzel maçlar ile ses getirdiğimiz Türkiye Şampiyonasında ekip olarak güzel maçlar çıkardığımızı düşünüyorum. Böyle önemli bir maçta sporcularımız ellerinden geleni yaptılar, İlimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadık. Şampiyonaya katılan bütün sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum, inanıyoruz ki daha güzel başarılar elde edeceğiz. Bize her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve Kulüp başkanımız İbrahim Elcin’e teşekkür ediyoruz”.