Genç Girişimciden İzmit Belediyesi’ne çağrı

İzmit Belediyesi’nin, Genç Girişimciler Merkezi programından yararlandığını dile getiren ve milli futbolcu Ümit Karan, Survivor 2018 1’incisi Adem Kılıççı gibi isimlerin de üyesi olduğu Linkvist adındaki Yapay Zekalı Akıllı Link Oluşturma Platformu’nun Kurucusu Girişimci Gökhan Gök, İzmit Belediyesi’ne çağrıda bulundu. Açıklamalarda bulunan Gök, biten sözleşmelerinin yenilenmesini ve verilen sözlerin tutulmasını istediklerini ifade etti.

 

“BİZE VAAD EDİLEN EN ÖNEMLİ ŞEY…”

Gazetemize Whatsapp ihbar hattına ulaşarak konu hakkında açıklamalarda bulunan Gök, şu ifadelere yer verdi: “ Belediye ile 1 Yıllık Kira Sözleşmesi imzalandı ve Basın Yayın Ekibi geldi proje hakkında videolar çekildi. Bize vaad edilen en önemli şey şuydu: "Haberlere çıkacaksınız." Biz de yatırımcı bulmamız daha kolay olur diye düşündük ve çok sevindik. Maalesef görsel olarak dahi biz hiçbir haberde yer alamadık.

 

“ARKADAŞLARIMIZ İFLAS ETTİ”

Bazı girişimci arkadaşlarımız iflas etti. Belki İzmit Belediyesi'nin basın organizasyonu gerçekleşseydi yatırımcı bulabilecek ve iflas etmek zorunda kalmayacaklardı. Ben de son nefer olarak kira sözleşmemizin yenilenmesini istedim ama maalesef olmadı. Şu an da herkesin sözleşmesi bitik mental yorgunluğu ile birlikte kaldı. Bilmiyorum iflas sonrası depresyona girenler olmuş olabilir.

 

“ CHP MECLİS ÜYESİ GERİ DÖNÜŞ YAPMADI”

İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bize tam destek olacaklarını söylemişti ama şu an ne olduğunun kendisinin de bildiğini sanmıyorum. Ayrıca yeni CHP Meclis Üyesi Nilgün İrteni Yılmaz seçim öncesi Genç Girişimciler Merkezimiz'de masama gelerek kendisini desteklememizi istedi. Projeden bahsettiğimde kendisi ilk girişimcilerden olduğunu ve yatırımcı hakkında yardımcı olabileceğini söyledi. Seçim sonrası iş yeri adresini istediğimde geri dönüş yapmadı. İzmitli Girişimciler olarak yorgunuz.”