DÜNYA KIRMIZI-BEYAZ OLSUN TÜRKİYE’M NEŞEYLE DOLSUN!

MEYDANLARDAKİ DEV EKRANLARA AKIN VAR, YARIN GECE SABAHA KADAR UYUNMAZ

Milli takımımız yarın gece, yüz milyonlarca izleyicinin karşısında Avusturya engelini aşıp, çeyrek finale adını yazdırmak için mücadele edecek.  Avusturya ile karşı karşıya gelecek milli takım, 6-1’lik özel maç yenilgisini unutamıyor. Herkesin dilinde hesaplaşma sözcüğü var. Bu müsabakayı kazanan takım adını son 8’e, yani çeyrek finale yazdıracak.

TOPLU ZAFER COŞKUSU YAŞAYALIM

Yarın geceki mücadeleyi tüm Türkiye meydanlarda izlerken, Kocaeli’de de ilçe belediyeleri dev ekran stantları kurarak, büyük coşkuyu yine beraber yaşayacak. Bu önemli karşılaşmada Milli Takımımızın yanında olmak isteyen vatandaşlar, meydanda yine tek yürek olarak desteklerini sürdürecek.

AVUSTURYA MAÇININ BİLETLERİ TÜKENDİ

A Millî Takımımızın Avusturya ile oynayacağı 2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu müsabakasının bilet alım kodlarının dağıtımı sona erdi. Öncelikli alım hakkına sahip olan Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyelerinin UEFA'dan bilet alımı için 29 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 13.00 itibarıyla kod dağıtımları başladı, 10 dakika içinde tüm erişim kodlarının (acess code) tamamı tükendi. Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi “EURO 2024'te A Millî Takımımıza destek veren tüm Ay-Yıldızlı taraftarlarımıza teşekkür ederiz” dedi.