Millet Bahçesi'nde parasını alamayan müteahhit isyan etti: Çalışanlarımın paralarını veremedim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından devredilen 960 dönümlük Askeri Alan üzerinde kurulu Darıca Millet Bahçesinin 3. etabı devam ediyor. 2022 yılında ihalesi yapılan 3. Etap bünyesinde Millet Kıraathanesi ve Meydanı, Giriş ve Karşılama Meydanındaki yansıma havuzları ve dinlenme alanları, Türk İslam Bahçesi, Koku Bahçesi, Gülistan, oturma alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, dinlenme alanları barındırıyor.

“PERSONELİN MAAŞINI VEREMEDİ”

Çalışmaların devam ettiği millet bahçesinde faaliyet yürüten bir müteahhit parasını alamadığı gerekçesiyle şikayet platformuna şikayet yazdı. Basamak ve havuz inşaatını yapan mücahit isimli müteahhit parasını alamadığı için personelin maaşını veremediğini ifade etti.

“PARAMI ALAMADIM”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine hitaben şikayetini aktaran müteahhit, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne, Darıca Millet Bahçesi 3. etap inşaatından Mücahit I***. Ben set travertenleri, basamakları ve havuzları yaptım. 9 kişilik ekibimle paramı alamadım ve çalışanlarımın paralarını veremedim. Gereğinin yapılmasını arz ederim” ifadelerini kullandı.