Valilerden veda ziyaretleri

Kocaeli Valiliği görevinden Malatya Valiliğine atanan Seddar Yavuz, bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız ile Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın’a veda ziyaretlerinde bulundu.

Büyükakın ziyaretinde bir süre makamında sohbet eden Vali Seddar Yavuz, ziyaretle ilgili fotoğrafı X hesabından, “Malatya Valiliğine atanmam sebebiyle, birlikte uyum içinde hizmet ettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın@tahirbuyukakin’a veda ziyaretinde bulunduk.” notuyla paylaştı.

 

YENİ VALİNİN SOSYAL HESABI YOK

Kocaeli Valiliğine atanan İlhami Aktaş da, Çanakkale’de bir yandan veda ziyaretleri yaparken, bir yandan da kendisine yeni görevi nedeniyle yapılan ‘kutlama’ ziyaretlerinde konuk ağırlıyor. Vali Aktaş’ın kendine ait bir sosyal medya hesabının olmaması, ziyaret ve bilgileri valiliğin resmi hesabından paylaşması da dikkat çekiyor.

Vali İlhami Aktaş, son ana kadar görevini sürdürdüğü Çanakkale’de Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine giderek hizmete giren ikinci MR cihaz odasında incelemede bulundu, bilgi aldı.

Bu arada, Naim Makas başkanlığındaki AK Parti Çanakkale İl Yönetimi ile bazı sendikaların başkanları da Vali Aktaş’ı ziyaret ederek, atandığı Kocaeli Valiliği görevi nedeniyle kutlayıp, başarılar diledi.