Atakent Cihan Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Son yapmış olduğu hekim , bölüm ve cihaz yatırımları ile sağlık ihtiyaçlarında  kentin ve bölgenin tercih edilen  kurumu Atakent Cihan Hastanesi, altı   yeni doktoru daha bünyesine katarak sağlık ordusunu güçlendirmeye devam ediyor.

2024 yılında yatırımlarına devam eden , yeni  açtığı bölümler  ve  yeni başlayan hekimler ile   kadrolarını büyüten Özel Atakent Cihan Hastanesi alanında uzman , deneyimli altı hekimle daha  el sıkıştı.

RAMADA OTEL’ DE LANSMAN YEMEĞI

Atakent Cihan Hastanesi doktorları yeni göreve başlayan meslektaşları ile  Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt  ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaren Su Akkurt ‘un ev  sahipliğinde , Genel Müdür Latif Sezgin , Tıbbı Direktör Op.Dr. Çağdaş Öztürk  ve Başhekim Uzm.Dr. Murat Karabulut’un katılımıyla  Ramada Otel’ de gerçekleşen yeni hekim  lansman yemeğinde bir araya geldi.

UZMAN HEKİMLERDEN OLUŞUYOR

Atakent Cihan Hastanesi’ nde  göreve başlayan hekimler özellikle kanser cerrahisi, göğüs hastalıkları (koah ,astım,  akciğer hastalıkları ) , kalp yetmezliği , kapak hastalıkları , ritim bozuklukları , doğumlarda ağrısız anestezi , ruh sağlığı ve hastalıkları  gibi özellikli işlem , tanı ve tedavilerle ilgili çalışan deneyimli  uzman hekimlerden oluşuyor.

ATAKENT CİHAN HASTANESİ’ NDE KİMLER KADROYA KATILDI ?

Genel Cerrahi hekimi  Doç.Dr. Ömer Parlak , Göğüs Hastalıkları hekimi  Uzm. Dr. Elif Karasal Guliyev , Kardiyoloji hekimi Uzm. Dr. İlkin Guliyev ve Anestezi ve Reanimasyon hekimleri Uzm. Dr. Volkan Kıvrak  ve Uzm.Dr. Asena Selbes, Psikiyatri hekimi Uzm.Dr. Royal Asadov ,  bundan böyle Özel Atakent Cihan Hastanesi’ nde hastalarını kabul edecekler.

Doç.Dr. Ömer Parlak ;

1976 Konya doğumlu olan Doç.Dr Ömer Parlak tıp eğitimini Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde tamamlamış , ardından Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’ nde Genel Cerrahi ihtisasını yapmıştır. Aynı hastanede doçentlik çalışmalarını sürdüren PARLAK  çeşitli hastanelerde onkolojik cerrahi , kanser cerrahisi alanında çalışmıştır. Evli ve iki çocuk babası Parlak İngilizce bilmektedir.

Uzm. Dr. Elif Karasal Gulıyev

1991 Üsküdar doğumlu olan Uzm. Dr. Elif Karasal Gulıyev tıp eğitimini  Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde tamamlamış , ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalından uzmanlığını almıştır. Kocaeli Üniversitesi ve Elbistan Devlet Hastanesi’ nde mecburi hizmetini tamamalayan KARASAL Özel Atakent Cihan Hastanesi’ nde hasta kabulüne başlamıştır. İngilizce bilen Uzm.Dr. Elif Karasal evli ve bir çocuk annesidir.

Uzm.Dr. İlkin Gulıyev

1986 Azerbaycan doğumlu olan Uzm.Dr. İlkın Gulıyev tıp eğitimini Azerbaycan Tıp Üniversitesi’ nde tamamladıktan sonra  Kocaeli Üniversitesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalında kardiyoloji ihtisası yapmıştır. Kocaeli Üniversitesi ve çeşitli özel hastanelerde çalışan GULIYEV bundan sonra Özel Atakent Cihan Hastanesi’ nde hastalarını kabul edecektir. Özel Atakent Cihan Hastanesi’ ne eşi ile birlikte gelen İlkin Guliyev Rusça ve İngilizce bilmektedir.  Göğüs Hastalıkları hekimi Elif Karasal Gulıyev ile evli olup bir kız çocuk babasıdır.

Uzm.Dr. Volkan Kıvrak

1977 Adana doğumlu olan Uzm. Dr. Volkan Kıvrak tıp eğitimini Gülhane Askeri Tıp Akademisi ‘ nde ( GATA ) tamamladıktan sonra Adnan Menderes Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon bölümünde ihtisasını yapmıştır. Bir süre Katar Al Ahli Hospital ‘ da çalışmalarını sürdüren KIVRAK yurda döndükten sonra çeşitli özel hastanelerde çalışmıştır. Çalışmalarına Özel Atakent Cihan Hastanesi’ nde devam edecek olan hekim özellikle halk arasında ‘’ prenses doğum , ağrısız doğum ‘’ olarak tanımlanan epidural ağrısız anestezi konusunda oldukça başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Evli ve üç çocuk babası Uzm. Dr. Volkan Kıvrak İngilizce bilmektedir.

Uzm.Dr. Asena Selbes

1973 Anamur doğumlu Uzm.Dr. Asena Selbes tıp eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon bölümünde ihtisasını yapmıştır. Uzun yıllardır çeşitli özel hastanelerde görev yapan SELBES çalışmalarına Özel Atakent Cihan Hastanesi’ nde devam edecektir. 2 çocuk annesi Anestezi hekimi Uzm.Dr. Asena Selbes İngilizce bilmekte ve sporla yakından ilgilenmektedir.

Uzm.Dr. Royal Asadov

1992  Azerbaycan doğumlu Uzm.Dr. Royal Asadov tıp eğitimini Azerbaycan Tıp Üniversitesi’n de aldıktan sonra bir süre 19 Mayıs Üniversitesi’ nde gözlemci hekim olarak  çalışmalarına devam etmiş ardından Kocaeli Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim dalında ihtisasını tamamlamıştır. Evli ve bir çocuk babası ASADOV İngilizce  ve Rusça bilmektedir.