Ak Parti Kartepe'de İlçe Başkanı Murat Yılmaz Oldu

Ak Parti Kartepe'de önceki gün gerçekleşen temayülün ardından İlçe Başkanlığı için dün 3 isim Ankara'ya çağrılmıştı. Bugün Genel Merkez'de gerçekleşen görüşmelerin ardından Ak Kartepe'nin adayı belli oldu.

Ak Parti  Kocaeli İl Başkanlığı kısa süre önce ilçe kongre takvimini açıklamıştı. Bu takvime göre Kocaeli'de ilk ilçe kongresi  Kartepe''de yapılacak. 19 Ekim olarak açıklanan Kartepe İlçe Kongresi'nde mevcut Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz tekrar aday olamayarak ilçe başkanlığına veda edecek. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus tarafından Yılmaz'ın aday olmayacağının açıklanmasının ardından önceki gün Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilat binasında, temayül gerçekleşti.

"5 İSİM ADAY ADAYI OLDU"

5 ismin aday adayı olduğu temayülde Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve İl Koordinatörü Ekrem Gökçeker  aday adayları ile görüştü. Önceki gün gerçekleşen temayülün ardından aday adayı olan 5 isimden 3'ü dün Ankara'ya çağrıldı. Temayül'de isimleri çıkan ve dün Ankara'ya çağrılan Murat Yılmaz, Özcan Aktoprak, Kayhan Baysal bugün Ak Parti Genel Merkez'de Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından Ak Kartepe'nin adayının kim olacağı belli oldu.

"TEŞKİLAT BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜLER"

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve İl Koordinatörü Ekrem Gökçeker dün Ak Parti Kartepe İlçe binasında, İlçe Başkanlığı için aday adayı olan Murat Yılmaz, Özcan Aktoprak, Kayhan Baysal, Ali Koç ve Mete Aydın ile görüşme yaptı. Önceki gün yapılan temayül'ün ardından aday adayı olan bu 5 isimden Murat Yılmaz, Özcan Aktoprak ve Kayhan Baysal dün Ankara'ya çağrıldı. Yılmaz, Aktoprak ve Baysal bugün öğleden sonra Ankara'ya giderek Ak Parti Genel Merkez'de Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından Murat Yılmaz, Ak Parti Kartepe İlçe Başkan Adayı olarak belirlendi.