MHP Gebze'den Kaymakam ve Emniyet Müdürüne Ziyaret!

MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’e ziyaret gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Özyiğit, MHP Gebze İlçe yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi. 
EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
MHP Gebze İlçe Yönetimi, Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ziyaretinin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’yi ziyaret etti. Adil Uğur Bilgili yaptığı açıklamada, MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. 
MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk ise ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada , “Yeni görevimizle birlikte, Gebze'de halkımızla ve kurumlarla olan ilişkilerimizi daha da güçlendirme niyetindeyiz. Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüz ile gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı ziyaret, ilçemizin sorunlarının çözümüne yönelik iş birliğimizin başlangıcı açısından oldukça önemlidir. İlçemizin güvenliği, huzuru ve refahı için hep birlikte çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.