Kartepe’nin boks takımı Bilecik’ten kupayla döndü

KOCAELİ’Yİ GURURLANDIRDILAR


Kartepe Belediyespor Boks Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Kocaeli ve Türkiye genelinde katıldığı her turnuvada başarı elde eden Kartepe Belediyespor Boks Takımı sporcuları, Bilekcik’ten de kupalarla döndü. 18-19-20 Ekim tarihlerinde, 3 gün boyunca Bilecik’te düzenlenen Cumhuriyet Kupası Turnuvası’na 4 sporcu ile katılan Kartepe Belediyespor Boks Takımı, 3 birincilik ve 1 ikincilikle hem Kartepe’yi hem de Kocaeli’yi gururlandırdı.


TÜM SPORCULAR KUPA KALDIRDI


Boks Antrenörü İsmail Çelikiz öncülüğünde çalışmalarına devam eden Kartepe Belediyespor Boks Takımı sporcularından; Ömer Çelik (54 kg) Erkekler Üst Minikler kategorisinde birincilik, Salih Kara (75 kg) Erkekler Üst Minikler kategorisinde birincilik, Enes Demiralay (54 kg) da Erkekler Yıldızlar kategorisinde birincilik elde etti. Berna Akardere (44 kg) ise Bayanlar Üst Minikler kategorisinde ikincilik kupasının sahibi oldu. Kulübün tüm sporcuları, katıldıkları turnuvada derece elde ederek fark yarattı.


KOCAMAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR


Kendilerine destek olan başta Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman olmak üzere tüm yöneticilere ve kendilerine destek verenlere teşekkür eden takımın antrenörü İsmail Çelikiz, “Bizler güzel bir ekiple yolumuza başarılı şekilde devam ediyoruz. Amacımız elde ettiğimiz başarı sayısını artırmak, daha çok kupa kaldırmak. Bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız Mustafa Kocaman ve ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.