Radyo K.İ. ‘de yeni frekansa yeni logo

 Radyo K.İ.’de bir süredir devam eden yayın aktarım sistemlerinde yenileme çalışmaları haziran ayında sonuçlanmış ve teknoloji yenilemesiyle ses dijital kaliteye yükseltilmişti. Bu çalışmalar kapsamında yayınların dinleyiciler tarafından daha rahat alınabilmesi için frekans değişikliğine de gidildi. Uzun yıllardır 94.8 frekansından yayın yapan Kocaeli Üniversitesi Radyosu Radyo K.İ. yayınları 94.9 frekansına kaydırıldı.

 

Bu değişimler ile Radyo logosu da yenilendi. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi baş harflerini isminde ve logosunda taşıyan Radyo K.İ.’nin 15 yıldır kullandığı frekans bu logoyu tamamlayıcı öğe olarak görselde yerini alıyordu. Frekans değişimi ile yeni logo tasarımında Radyo K.İ. kurumsal renkleri korunurken frekans bilgisi çıkarıldı. Yeni logoda Kocaeli Üniversitesi Radyosu Radyo K.İ’nin dinamik, enerjik ve genç bir kimliğe sahip olduğu vurgusu yinelenirken sade ve akılda kalıcı tasarımıyla hedef kitlesine kolayca ulaşabilir olması hedeflendi.

 

Yayınlarında tamamen gönüllü Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin yer aldığı Radyo K.İ. 94.9 FM bandından Kocaeli genelinde ve www.radyoki.net adresinden internetin olduğu her yerde dinlenebilmektedir.