Sarı: Emekçilerin sesi olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (  CHP) Kocaeli örgütleri, pazar  günü CHP Genel Başkanı  Özgür Özel'in katılımıyla Gebze'de gerçekleştirilecek olan ' Emek Mitingi' öncesi çalışmalarına tüm hızıyla  devam ediyor. Dün kalabalık bir heyetle sendikaları ziyaret ederek mitinge davet eden CHP, bugün de basın mensupları ile buluştu. Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde (KYÖD) gerçekleştirilen basın toplantısın CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İl Başkanvekili Batuhan Bayındır ile parti yöneticileri katıldı.

 

SARI: EMEK BAŞKENTİ

Programda ilk olarak konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, tematik mitinglere devam edeceklerini söyledi. Sarı,“Seçimden sonra vatandaşımızların sesi olmaya devam ediyoruz. Daha önce 4-5 tane tematik miting yaptık. Bunlar arasında en önemli mitinglerimizden biri emek mitingi olacak. Emeğin başkenti Kocaeli’de ve en çok emekçinin olduğu Gebze’de mitingimizi yapacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Pazar günü Kocaeli örgütü olarak genel başkanımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Emekçilerimizin sesi olacağız. Kocaeli’den saat 15.00’de Real’den servisler kaldıracağız. İlçelerden de kaldıracağız. Katılım olarak yüksek bir rakam bekliyoruz. Katılımdan çok mitingin getireceği ses ve iktidara vereceği mesajı daha çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KANKO: ÇOK İLGİ GÖRDÜ

CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko ise, “Yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan CHP, tematik mitinglere devam ediyor. Bu mitingler toplumdan çok ilgi gördü. Bu genel miting için iki üç şehrin adı geçiyordu. Biz Gebze’de olması için taleplerimizi ilettik. Son 10 gündür hazırlıkları için çalışıyoruz. Kocaeli’den daha büyük bir dalga yayılması için çabalıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyorum” dedi.