Türk Eğitim Vakfı'ndan Çikolata Tadında Etkinlik

2013 yılından beri İzmit’in çikolatacısı olan Nutat Çikolata etkinliklerine bir yenisini ekledi.

Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şubesi işbirliği ile mayıs ayında yola çıktığı ‘Tut Elimi’ projesi kapsamında  kız öğrencilerinin okul hayatına katkı sunmak adına hazırlanan lezzet kutuları, eğitim gönüllüleri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.  Nutat Çikolata ailesi olarak burs almasına vesile olduğu öğrencilere çikolata etkinliği gerçekleştirdi. 

İMALATHAHANEYE  GİRİP TEST ETTİLER

Etkinlik geçtiğimiz (2 Ekim) Çarşamba günü 12:00/15:00 arasında Nutat Çikolata Genel Merkez imalathanesinde gerçekleşti. Öncelikle Nutat Çikolatayı diğer çikolatalardan ayıran farklılıkları konuşuldu. Nutat Çikolata yöneticileri açıklamalarında her yediğimiz çikolata gerçek çikolata değil elbette. Kursiyerlerimize gerçek çikolatayı sahte çikolatadan nasıl ayırt edebileceklerini anlattık dediler.

KIZ ÖĞRENCİLERİNE DESTEK OLACAK

Kendi elleriyle istedikleri türde çikolata üretmelerine yardımcı olan Nutat Çikolata etkinliğinde burs alan kız öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Çikolata kokuları eşliğinde harika bir gün geçirdiker. Etkinlik  sonunda bursiyerlere hazırlamış olan  ‘Çikolata yapımı ve Şekillendirme Teknikleri’ sertifikaları takdim edildi. 

TEV BAŞKANI KURT TEŞEKKÜR ETTİ

Tev Kocaeli Başkanımız Derya Kurt, TEV tarafından gönderilen Teşekkür Sertifikasını bizlere takdim ettiler. Coşkulu ve çok keyifli geçen etkinliğimize katılımlarından ötürü Türk Eğitim Vaktı Kocaeli Şube Başkanı Derya Kurt'a ve bursiyer öğrencilerimize teşekkür ederiz. 

Tut Elimi Projesi Nedir ?

Hedefimiz Türk Eğitim Vakfı aracılığıyla 2024/2025 eğitim öğretim yılında 100 kız öğrencimizin 1 yıllık eğitim maliyetini karşılamak.

Bu kapsamda sizler için lezzet kutusu hazırladık. Bu çikolata kutularımızın üzerinde TEV bursiyerlerinin çizmiş olduğu resimler bulunuyor. Çikolata kutularının içinde de Tev bursiyerlerinin yüreğimize dokunan mesajları mevcut.

Alacağınız her bir kutunun satış fiyatının %30 u TEV’e aktarılmaktadır.

Siz değerli yardımseverler alacağınız her kutuda bir kız öğrencinin eğitim hayatına destek olacaksınız. ’Az aslında çoktur’ bakış açısıyla her bir kutunun 100 kız öğrencinin 2024/2025 eğitim öğretim yılında burslarının tamamlanması için katkılarınızın büyük önem taşıdığını belirtmek isteriz.

Haydi Sen De ‘Tut Elimi’ …

Sizler de TEV Bursiyerlerimizin eğitim hayatına destek vermek için size en yakın Nutat Çikolata mağazamızı veya web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

https://nutatcikolata.com/kategori/tev-tut-elimi