Vali Yavuz’dan muhtarlara uyarı: Toplantılara istisnasız katılın

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmit ilçesinde görev yapan muhtarlar ile bugün bir araya geldi. Valilik Yerleşkesinde bulunan Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yavuz’un yanı sıra İl Jandarma Komutan Vekili Melih Doğruel, İzmit Kaymakamına vekaleten Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanı Numan Balaban, kurum müdürleri ile muhtarlar katıldı. 

 

YENİ MUHTARLARA BAŞARILAR DİLEDİ 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz toplantıya, 31 Mart Yerel Seçimleri sonucu göreve seçilen yeni muhtarlara çalışmalarında başarılar dileyerek başladı. Toplantının önemini vurgulayan Vali Yavuz, “Bugün sizlerle hem bilgilendirme hem de ihtiyaçların ele alındığı bir toplantı gerçekleştireceğiz. İstanbul’dan sonra açık ara öne geçtiğimiz ve ülkemizin dünya ile yarışan yüzü olan bir ilimizde çalışıyoruz. İlimizin bu seviyeye gelmesinde emeği bulunan yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sizler muhtarlar olarak bu toplantılara istisnasız katılmalısınız. Sizler kamu görevlisisiniz. Üst üste toplantıya katılmayan muhtarlarımıza uyarı yazısı göndereceğiz” dedi. 

 

BASINA KAPATILDI 

Vali Yavuz’un konuşmasının ardından toplantı, İl Planlama Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Işıl Hasoğlu’nun Türkiye’de mahalle muhtarlıklarının görev, yetki, hak ve sorumluluklarını içeren sunumu ile devam etti. Muhtarların sorun ve taleplerini ilettiği toplantının son bölümü ise basına kapalı olarak gerçekleştirildi.