19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Her zaman yanınızdayız!’

Çayırova 20.11.2019 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Her zaman yanınızdayız!’

KOCAELİ VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, ÇAYIROVA'DA ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİ URAL İLE AKGÜL’E GİTTİ!

Vali Aksoy, Çayırova Muhtarları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından ilçede bulunan şehit ailelerini ve 6 Eylül 2019 tarihinde Hakkari’de mayın patlaması sonucu yaralanan ve Gebze’deki evinde tedavi gören Gazi Piyade Uzman Çavuş Hasan Akgül’ü ziyaret etti.   Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Çayırova Muhtarları ile yaptığı toplantının ardından, Diyarbakır Lice’de vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehit Er Kadir Katlav’ın ve Hakkari Şemdinli’de şehadet mertebesine eren Şehit Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ın Çayırova’da ikamet eden ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde Vali Hüseyin Aksoy’a Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.     ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ Vali Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Er Kadir Katlav’ı, Şehidimiz Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Deva Ulu Cami Müezzini Muhammed Ali Akgün’ün şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehit Er Kadir Katlav’ın ve Şehit Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ın aileleri kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.    GAZİ AKGÜL VE URAL’A GİTTİ Vali Aksoy, Şehit ailelerini ziyaretinin ardından 6 Eylül 2019 tarihinde Hakkari’de mayın patlaması sonucu yaralanan ve Gebze’deki evinde tedavi gören Gazi Piyade Uzman Çavuş Hasan Akgül’e gitti. Ziyarette Gazi Uzman Piyade Çavuş Hasan Akgül ile bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Aksoy, vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, acil şifalar diledi. Gazi Akgül’ün çocukları ile yakından ilgilenen Vali Aksoy, onlara çeşitli hediyeler verdi. Gazi Uzman Piyade Çavuş Hasan Akgül ve ailesi ise, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler. Vali Hüseyin Aksoy Gazi Akgül’ün ardından, Ağrı Doğubayazıt’ta terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan ve Gebze’de tedavi gören Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı hastanede ziyaret etti. Ziyarette Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Aksoy, acil şifalar diledi. Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural ise, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.  
KOCAELİ VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, ÇAYIROVA'DA ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİ URAL İLE AKGÜL’E GİTTİ!

Vali Aksoy, Çayırova Muhtarları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından ilçede bulunan şehit ailelerini ve 6 Eylül 2019 tarihinde Hakkari’de mayın patlaması sonucu yaralanan ve Gebze’deki evinde tedavi gören Gazi Piyade Uzman Çavuş Hasan Akgül’ü ziyaret etti.

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Çayırova Muhtarları ile yaptığı toplantının ardından, Diyarbakır Lice’de vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehit Er Kadir Katlav’ın ve Hakkari Şemdinli’de şehadet mertebesine eren Şehit Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ın Çayırova’da ikamet eden ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde Vali Hüseyin Aksoy’a Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

 

 

ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ

Vali Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Er Kadir Katlav’ı, Şehidimiz Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Deva Ulu Cami Müezzini Muhammed Ali Akgün’ün şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehit Er Kadir Katlav’ın ve Şehit Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ın aileleri kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler. 

 

GAZİ AKGÜL VE URAL’A GİTTİ

Vali Aksoy, Şehit ailelerini ziyaretinin ardından 6 Eylül 2019 tarihinde Hakkari’de mayın patlaması sonucu yaralanan ve Gebze’deki evinde tedavi gören Gazi Piyade Uzman Çavuş Hasan Akgül’e gitti. Ziyarette Gazi Uzman Piyade Çavuş Hasan Akgül ile bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Aksoy, vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, acil şifalar diledi. Gazi Akgül’ün çocukları ile yakından ilgilenen Vali Aksoy, onlara çeşitli hediyeler verdi. Gazi Uzman Piyade Çavuş Hasan Akgül ve ailesi ise, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler. Vali Hüseyin Aksoy Gazi Akgül’ün ardından, Ağrı Doğubayazıt’ta terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan ve Gebze’de tedavi gören Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı hastanede ziyaret etti. Ziyarette Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Aksoy, acil şifalar diledi. Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural ise, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.