Kayser’in minik mucizesi

Gebze 12.07.2020 - 23:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kayser’in minik mucizesi

Gebzeli başarılı siyasetçi Mine Kayser’in işletmesinin önünde yaralı halde bulduğu ve tedavi ettirdiği yavru kedi yaşam mücadelesine devam ediyor. Kayser yavru kedinin adını ‘Güçlü’ koyarak, “Benim minik mucizem” dedi. Gebzeli genç ve başarılı siyasetçi Mine Kayser geçtiğimiz hafta Gebze Eskihisar’da bulunan kafesi ‘Mines Cafe’yi kapatırken ezilerek bahçeye atılan yavru kediyi görmüş ve gece boyu yavru kedinin tedavisi ile ilgilenmişti. Başarılı bir ameliyat geçiren kediyi bir dakika olsun yalnız bırakmayan Kayser, ameliyatın ardından da klinikte tedavi altına alının kedinin sağlık durumunu takip etmeye devam etti. Yavru kedi klinikte geçirdiği iki hafta boyunca yeni operasyonlar geçirilerek ötanazi yerine iki ayağı ile yaşamaya devam edecek. ADINI GÜÇLÜ KOYDUK Yavru kedinin yaşam mücadelesini paylaşan Gebzeli siyasetçi Mine Kayser açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Benim minik mucizem. Allah'a bin şükür aslan parçası yaşam mücadelesini kazandı. Bu süreçte Atlas Veteriner Kliniğinde 2 operasyon daha atlattı ve bebekler gibi bakıldı. Tedavisi hala sürüyor. Aşılarına başlandı, keyfi gayet yerinde. Ötenaziyle uyutulmak yerine yaşamını sağlam 2 bacağının üzerinde sürdürecek. Bu yüzden gurur duyuyorum. Bakmayın siz onun ufak tefek olduğuna gerçek bir savaşçı kendileri. Adını da 'GÜÇLÜ' koyduk. Bence o bunu fazlasıyla hak ediyor.

Gebzeli başarılı siyasetçi Mine Kayser’in işletmesinin önünde yaralı halde bulduğu ve tedavi ettirdiği yavru kedi yaşam mücadelesine devam ediyor. Kayser yavru kedinin adını ‘Güçlü’ koyarak, “Benim minik mucizem” dedi.

Gebzeli genç ve başarılı siyasetçi Mine Kayser geçtiğimiz hafta Gebze Eskihisar’da bulunan kafesi ‘Mines Cafe’yi kapatırken ezilerek bahçeye atılan yavru kediyi görmüş ve gece boyu yavru kedinin tedavisi ile ilgilenmişti. Başarılı bir ameliyat geçiren kediyi bir dakika olsun yalnız bırakmayan Kayser, ameliyatın ardından da klinikte tedavi altına alının kedinin sağlık durumunu takip etmeye devam etti. Yavru kedi klinikte geçirdiği iki hafta boyunca yeni operasyonlar geçirilerek ötanazi yerine iki ayağı ile yaşamaya devam edecek.

ADINI GÜÇLÜ KOYDUK

Yavru kedinin yaşam mücadelesini paylaşan Gebzeli siyasetçi Mine Kayser açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Benim minik mucizem. Allah'a bin şükür aslan parçası yaşam mücadelesini kazandı. Bu süreçte Atlas Veteriner Kliniğinde 2 operasyon daha atlattı ve bebekler gibi bakıldı. Tedavisi hala sürüyor. Aşılarına başlandı, keyfi gayet yerinde. Ötenaziyle uyutulmak yerine yaşamını sağlam 2 bacağının üzerinde sürdürecek. Bu yüzden gurur duyuyorum. Bakmayın siz onun ufak tefek olduğuna gerçek bir savaşçı kendileri. Adını da 'GÜÇLÜ' koyduk. Bence o bunu fazlasıyla hak ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.