Kent derbisinde dostluk kazandı 1-1

Spor 13.12.2022 - 16:52, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:52
 

Kent derbisinde dostluk kazandı 1-1

Bölgesel Amatör Lig 13.Grup temsilcilerimiz Gölcükspor ve Yuvacıkspor arasında oynanan kent derbisinde kazanan çıkmadı

GOLLER İLK YARIDA Bölgesel Amatör Lig 13.Grup temsilcilerimiz Gölcükspor ve Yuvacıkspor arasında oynanan kent derbisinde kazanan çıkmadı. Kırmızı siyahlı temsilcimiz maçın 8.dakikasında Serbay Yağız ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip Yuvacıkspor ise 22.dakikada Anıl Kabil ile skorda dengeyi sağlarken ilk yarı 1-1’lik beraberlikle tamamlandı. DENGELER DEĞİŞMEDİ Karşılaşmanın ikinci yarısında ise gol sesi çıkmadı. Gölcük Şehir Stadı’ndaki karşılaşma 1-1 sona ererken Gölcükspor puanını 20’ye yükseltti ve 4.sıradaki yerini aldı. Yuvacıkspor ise 22 puanla 3.sıraya yerleşti.  Zirve mücadelesi veren iki takımda temposu yüksek maçta istediğini alamazken kent derbisinde kazanan dostluk oldu.
Bölgesel Amatör Lig 13.Grup temsilcilerimiz Gölcükspor ve Yuvacıkspor arasında oynanan kent derbisinde kazanan çıkmadı

GOLLER İLK YARIDA
Bölgesel Amatör Lig 13.Grup temsilcilerimiz Gölcükspor ve Yuvacıkspor arasında oynanan kent derbisinde kazanan çıkmadı. Kırmızı siyahlı temsilcimiz maçın 8.dakikasında Serbay Yağız ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip Yuvacıkspor ise 22.dakikada Anıl Kabil ile skorda dengeyi sağlarken ilk yarı 1-1’lik beraberlikle tamamlandı.

DENGELER DEĞİŞMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise gol sesi çıkmadı. Gölcük Şehir Stadı’ndaki karşılaşma 1-1 sona ererken Gölcükspor puanını 20’ye yükseltti ve 4.sıradaki yerini aldı. Yuvacıkspor ise 22 puanla 3.sıraya yerleşti.  Zirve mücadelesi veren iki takımda temposu yüksek maçta istediğini alamazken kent derbisinde kazanan dostluk oldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.