Sadettin Hülagü Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu

Kocaeli 14.12.2022 - 15:11, Güncelleme: 14.12.2022 - 15:11
 

Sadettin Hülagü Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görevlendirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 38'inci maddesi ile Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 12'nci maddesi gereğince Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün görevlendirildiği belirtildi. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da doktorları arasında yer alan Hülagü’nün bu görevde ne kadar kalacağı merak ediliyor. Hülagü’nün buradan emekli mi olacağı, yoksa belli bir süre sonra istifa edip milletvekili adayı mı olacağı merak ediliyor.  Bu arada Hülagü’nün bu göreve getirilmesinin ardından çok sayıda yakın çevresi de sosyal medya hesaplarından destek mesajı yayınladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise mesajında; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine atanan Prof. Dr. Sadettin Hülagü hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum.” Dedi. Hülagü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu göreve getirildiğini resmen açıkladı ve “Allah utandırmasın” dedi. 
Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görevlendirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 38'inci maddesi ile Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 12'nci maddesi gereğince Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün görevlendirildiği belirtildi. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da doktorları arasında yer alan Hülagü’nün bu görevde ne kadar kalacağı merak ediliyor. Hülagü’nün buradan emekli mi olacağı, yoksa belli bir süre sonra istifa edip milletvekili adayı mı olacağı merak ediliyor. 
Bu arada Hülagü’nün bu göreve getirilmesinin ardından çok sayıda yakın çevresi de sosyal medya hesaplarından destek mesajı yayınladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise mesajında; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine atanan Prof. Dr. Sadettin Hülagü hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum.” Dedi. Hülagü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu göreve getirildiğini resmen açıkladı ve “Allah utandırmasın” dedi. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.