Asgari ücrete ara zam açıklaması geldi

Gündem 27.04.2024 - 14:40, Güncelleme: 27.04.2024 - 14:40
 

Asgari ücrete ara zam açıklaması geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklamada bulundu. 1/7

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklamada bulundu. 1/7Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücret konusundaki soruları yanıtladı.Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmayacağını açıklayarak şöyle konuştu:"Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenen zam oranlarını dikkate alıyoruz. Biz bakanlık olarak işçi ve işveren arasında müzakerelerin yapılmasını sağlayan bir aracı konumundayız.Temmuz ayında artış yapılmayacağını göz önünde bulundurarak, Ocak ayında yapılan zammı buna göre belirledik.Ekonomi denge işidir ve bu dengeleri gözetmek zorundayız. Kalıcı refah artışını hedefliyoruz ve istihdamı koruyarak büyümeye devam ediyoruz.Bu süreçte işçilerimize, memurlarımıza ve emeklilerimize destek olmaya devam edeceğiz."
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklamada bulundu. 1/7

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklamada bulundu.
1/7Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücret konusundaki soruları yanıtladı.Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmayacağını açıklayarak şöyle konuştu:"Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenen zam oranlarını dikkate alıyoruz. Biz bakanlık olarak işçi ve işveren arasında müzakerelerin yapılmasını sağlayan bir aracı konumundayız.Temmuz ayında artış yapılmayacağını göz önünde bulundurarak, Ocak ayında yapılan zammı buna göre belirledik.Ekonomi denge işidir ve bu dengeleri gözetmek zorundayız. Kalıcı refah artışını hedefliyoruz ve istihdamı koruyarak büyümeye devam ediyoruz.Bu süreçte işçilerimize, memurlarımıza ve emeklilerimize destek olmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.