Baçspor şampiyon

Spor 22.04.2024 - 23:40, Güncelleme: 22.04.2024 - 23:40
 

Baçspor şampiyon

2. Küme B Grubu’nda lider olan İzmit Baçspor, bu hafta da kazandı ve B grubunu şampiyon olarak tamamladı.

GARANTİLEDİ Önceki gün oynanan maçlarda Amatör Lig 2. Küme B Grubu'nda heyecan doruktaydı. Körfez Birlikspor ile İzmit Baçspor arasındaki mücadelede İzmit Baçspor, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılırken, MAP Kavaklıspor evinde Kocaeli Kadıköyspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. İlimtepe Gençlerbirliği ise grup ikincisi Turgutspor'a 2-0 yenildi. Bu sonuçların ardından Baçspor şampiyonluğunu ilan etti.
2. Küme B Grubu’nda lider olan İzmit Baçspor, bu hafta da kazandı ve B grubunu şampiyon olarak tamamladı.

GARANTİLEDİ

Önceki gün oynanan maçlarda Amatör Lig 2. Küme B Grubu'nda heyecan doruktaydı. Körfez Birlikspor ile İzmit Baçspor arasındaki mücadelede İzmit Baçspor, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılırken, MAP Kavaklıspor evinde Kocaeli Kadıköyspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. İlimtepe Gençlerbirliği ise grup ikincisi Turgutspor'a 2-0 yenildi. Bu sonuçların ardından Baçspor şampiyonluğunu ilan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.