Büyükşehir ve İzmit işçileri birbirine girdi

Kocaeli 25.04.2024 - 14:46, Güncelleme: 25.04.2024 - 14:46
 

Büyükşehir ve İzmit işçileri birbirine girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi'nde görevli işçiler, Tavşantepe Hastane Yolu üzerinde birbirine girdi. İşte o anlar...

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Tavşantepe Hastane Yolu üzerinde serilecek asfalt için programları çakışan  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi'nde görevli işçiler, birbirine girdi. O anlar saniye saniye kayıt altına alındı. Tavşantepe Hastane Yolu’nda yapılacak çalışmalar için programları çakışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nde görevli emekçiler, birbirine girdi. Tarafların olayla ilgili açıklamaları şöyle; İzmit Bld. Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet: “İdarecileri sorumsuzluğu nedeniyle kınıyorum. Burada çalışma yapılacaktı maden neden bize bilgi verilmedi? Buradaki niyet iyi değil. Hizmeti engelleyen anlayışımız olmadı. Yazı yazın, telefon edin. Büyükşehir’in bu hizmeti İzmit’te sunmasından gocunmayız. Birbirimize haber vererek yapalım yeter. Ekibime olan darbın ve fiziki olayın hesabını soracağım. Hiçbir fiziki müdahaleyi kabul etmiyorum. Yasal haklarımızı kullanacağız.” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri’nden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ali Haydar Bulut: “İşçilerin kendi aralarında yaşanan bir durum. Tavşantepe’de bir merdiven durumu vardı. Vatandaşlarımız kestirme bir yol istiyordu. Ekiplerimiz de duvarı kesip, düz ayaklı yol yapmak istediler. Ancak yanlış anlaşılma olmuş. Büyütülecek bir durum yok. Çalışanlar arasında arbede olunca Fatma Başkan devreye girdi. Arkadaşlarla da konuştum. Vurma veya darp olayı olmadı. Sadece itiş-kakış yaşandı. Olayın özeti iki tarafın da talimat aldığını belirtip, işi yapmak istemesi.”   Üslup farkına bakar mısınız Fatma hanım "ekibim" diyor diğer arkadaş "işçiler aralarında kavga etmiş" diyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi'nde görevli işçiler, Tavşantepe Hastane Yolu üzerinde birbirine girdi. İşte o anlar...

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Tavşantepe Hastane Yolu üzerinde serilecek asfalt için programları çakışan  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi'nde görevli işçiler, birbirine girdi. O anlar saniye saniye kayıt altına alındı.

Tavşantepe Hastane Yolu’nda yapılacak çalışmalar için programları çakışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nde görevli emekçiler, birbirine girdi.

Tarafların olayla ilgili açıklamaları şöyle;

İzmit Bld. Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet: “İdarecileri sorumsuzluğu nedeniyle kınıyorum. Burada çalışma yapılacaktı maden neden bize bilgi verilmedi? Buradaki niyet iyi değil. Hizmeti engelleyen anlayışımız olmadı. Yazı yazın, telefon edin. Büyükşehir’in bu hizmeti İzmit’te sunmasından gocunmayız. Birbirimize haber vererek yapalım yeter. Ekibime olan darbın ve fiziki olayın hesabını soracağım. Hiçbir fiziki müdahaleyi kabul etmiyorum. Yasal haklarımızı kullanacağız.”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri’nden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ali Haydar Bulut: “İşçilerin kendi aralarında yaşanan bir durum. Tavşantepe’de bir merdiven durumu vardı. Vatandaşlarımız kestirme bir yol istiyordu. Ekiplerimiz de duvarı kesip, düz ayaklı yol yapmak istediler. Ancak yanlış anlaşılma olmuş. Büyütülecek bir durum yok. Çalışanlar arasında arbede olunca Fatma Başkan devreye girdi. Arkadaşlarla da konuştum. Vurma veya darp olayı olmadı. Sadece itiş-kakış yaşandı. Olayın özeti iki tarafın da talimat aldığını belirtip, işi yapmak istemesi.”
 
Üslup farkına bakar mısınız Fatma hanım "ekibim" diyor diğer arkadaş "işçiler aralarında kavga etmiş" diyor
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.