Gölcükspor’dan bol gollü zafer

Spor 22.04.2024 - 18:00, Güncelleme: 22.04.2024 - 18:00
 

Gölcükspor’dan bol gollü zafer

Gölcükspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta önemli bir zafer elde etti. Ev sahibi olarak ağırladıkları Keşanspor karşısında etkili bir performans sergileyen Kırmızı Siyahlılar, mücadeleden 4-2'lik galibiyetle ayrıldı

Karşılaşmanın ilk yarısında Gölcükspor, üstün bir oyun ortaya koydu. 25. dakikada sol kanattan yapılan ortada Ender'in pasıyla oluşan tehlike sonuç getirmedi ancak 33. dakikada sol taraftan kullanılan bir korner atışında Ender'in sağ arka çatala yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 40. dakikada ise Burak'ın ceza sahasına yaptığı ara pasını Ender, kalecinin üstünden aşırtarak filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. İLK YARIDA 3 GOL İlk yarının son anlarında ise Burak'ın golüyle Gölcükspor soyunma odasına 3-0'lık avantajla gitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Gölcükspor, 61. dakikada Serbay'ın asistinde Emre'nin golüyle farkı dörde çıkardı: 4-0. Ancak Keşanspor, 81. dakikada Eren'in golüyle skoru 4-1'e getirdi. Maçın uzatma dakikalarında ise Ramazan'ın golüyle Keşanspor farkı azalttı ve maç 4-2 sona erdi.  
Gölcükspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta önemli bir zafer elde etti. Ev sahibi olarak ağırladıkları Keşanspor karşısında etkili bir performans sergileyen Kırmızı Siyahlılar, mücadeleden 4-2'lik galibiyetle ayrıldı

Karşılaşmanın ilk yarısında Gölcükspor, üstün bir oyun ortaya koydu. 25. dakikada sol kanattan yapılan ortada Ender'in pasıyla oluşan tehlike sonuç getirmedi ancak 33. dakikada sol taraftan kullanılan bir korner atışında Ender'in sağ arka çatala yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 40. dakikada ise Burak'ın ceza sahasına yaptığı ara pasını Ender, kalecinin üstünden aşırtarak filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

İLK YARIDA 3 GOL

İlk yarının son anlarında ise Burak'ın golüyle Gölcükspor soyunma odasına 3-0'lık avantajla gitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Gölcükspor, 61. dakikada Serbay'ın asistinde Emre'nin golüyle farkı dörde çıkardı: 4-0. Ancak Keşanspor, 81. dakikada Eren'in golüyle skoru 4-1'e getirdi. Maçın uzatma dakikalarında ise Ramazan'ın golüyle Keşanspor farkı azalttı ve maç 4-2 sona erdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.