GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Anibal’ın gururu Melisa!

Gebze 16.10.2019 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Anibal’ın gururu Melisa!

Gebze Anibal Anadolu Lisesi Öğrencisi, Gebze’ye Türkiye derecesi ile döndü. Gebze Anibal Anadolu Lisesi 10 sınıf öğrencisi Melisa Eser Bolu’da yapılan Aerobik Jimnastik Federasyon Kupası 15-17 yaş grubunda Türkiye müsabakalarında Türkiye İkincisi olarak hem ailesini hem de okulunu gururlandırdı. SPOR YAPMAYA DAVET ETTİ Melisa Eser sevincini öğretmenleri ve öğretmenleri ile de paylaştı. Melisa gençlerin mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmesi gerektiğini, sporun kişiye hem disiplin hem de özgüven kazandırdığını belirterek akranlarımı spor yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. GURURLANDIK Okulun sevilen öğrencilerinden olan Melisa, okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından kutlanırken, konuyla ilgili yaptığı açıklama da Okul Müdürü Turan Atilla “Öğrencimizi müthiş başarısından dolayı kutluyorum. Ailelerimiz çocuklarının akademik yönden gelişimlerine ellerinden geldiğince katkı sunuyorlar. Ailelerimizden çocuklarını sadece derslerinin iyi olması için değil spor veya kültürel alanda başarılı olmaları için desteklemelerini arzu ediyoruz. Bu anlamda kızımızın ailesini de öğrencimize verdikleri destekten dolayı kutluyor, kızımızın dünya birincilikleri getireceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Gebze Anibal Anadolu Lisesi Öğrencisi, Gebze’ye Türkiye derecesi ile döndü. Gebze Anibal Anadolu Lisesi 10 sınıf öğrencisi Melisa Eser Bolu’da yapılan Aerobik Jimnastik Federasyon Kupası 15-17 yaş grubunda Türkiye müsabakalarında Türkiye İkincisi olarak hem ailesini hem de okulunu gururlandırdı.

SPOR YAPMAYA DAVET ETTİ

Melisa Eser sevincini öğretmenleri ve öğretmenleri ile de paylaştı. Melisa gençlerin mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmesi gerektiğini, sporun kişiye hem disiplin hem de özgüven kazandırdığını belirterek akranlarımı spor yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

GURURLANDIK

Okulun sevilen öğrencilerinden olan Melisa, okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından kutlanırken, konuyla ilgili yaptığı açıklama da Okul Müdürü Turan Atilla “Öğrencimizi müthiş başarısından dolayı kutluyorum. Ailelerimiz çocuklarının akademik yönden gelişimlerine ellerinden geldiğince katkı sunuyorlar. Ailelerimizden çocuklarını sadece derslerinin iyi olması için değil spor veya kültürel alanda başarılı olmaları için desteklemelerini arzu ediyoruz. Bu anlamda kızımızın ailesini de öğrencimize verdikleri destekten dolayı kutluyor, kızımızın dünya birincilikleri getireceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.