Aydın Ünlü: Bu ülkenin senaryosunu MHP yazacak

Kocaeli 19.09.2016 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aydın Ünlü: Bu ülkenin senaryosunu MHP yazacak

Binlerce Ülkücünün iktidar hayallerini çalanlar şimdilerde iş ola beri gele organizasyonlarla gaz almaya çalışıyor.MHP İzmit İlçe teşkilatı tarafından Kuruçeşme Mahallesi’nde düzenlenen üye katılım töreninde 18 kişi partiye üye oldu. Son eklenen üyelerle birlikte mahallede MHP’ye üye olanların sayısı 4 bin 500’e yaklaştı. Kahve Çekirdeği’nde düzenlenen programda ilk sözü alan isim MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz oldu. Yalçınöz partiye üye alan vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Sonrasında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise şunları söyledi: MHP olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. ÜLKENİN HUZURU MHP Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor fakat bunları atlatacağız. Bugün MHP camiası çok büyük bir sülale, birbirini tanıyan seven bir camia. 170 bin oy alan camianın içinde elbette eleştiriler olacaktır fakat biz fotoğrafın büyüğüne bakıyoruz. Bu büyük sülale büyümeye devam edecek. Bu ülkenin huzuru olacak tek parti MHP’dir. Yarın çocuklarına huzurlu bir eğitim vermek isteyen vatandaşlar, ülkede huzur isteyen vatandaşlar işte biz bu yüzden MHP diyoruz. Bizim bu ülkede 17 yıldır anlatamadığımızı 15 Temmuz gecesi anladık. 15 Temmuz gecesi MHP’nin neden var olması gerektiğini ve MHP’nin misyonunun ne olduğunu gördük. HAK ETTİĞİMİZ DEĞERİ ALACAĞIZ Ne mutlu Türküm diyen herkes önümüzdeki seçimlerde MHP’ye hak ettiği değeri verecek. Önümüzdeki süreç zor, sessizlik var ve sessizliğin ardından ne çıkacak belli değil. Kim ne senaryo yazarsa yazsın en büyük senaryoyu MHP yazacaktır ve MHP’nin senaryosu bellidir. Bunun dışındaki senaryoları siler atarız. Önümüzdeki süreçte siyasetin ikinci planda kaldığı, bu ülke var olsun diyenler ile olmasın diyenlerin seçimde karşı karşıya geleceği bir seçim yaşayacağız. Hepinizin duruşu bu ülkenin sigortası olacaktır. Bizler bir araya geldiğimizde bu gücü oluşturacağız.”dedi ama katılım'da yüzler pek gülmüyordu. ÜYE OLAN İSİMLER: Cengiz Bilsin, Öznur Alpak, Zeynep Çelik, Sedat Çelik, Murat Eski, Oğuzhan Aykırı, Mustafa Aykırı, Sevda Bilsin, Remziye Bilsin, Nilgün Aykırı, Canan Öztürk, Gökhan Erdemir, Zuhal Erdemir, Tunahan Aykırı, Nagihan Garip, Yılmaz Garip ve Enis Yüksektepe.

Binlerce Ülkücünün iktidar hayallerini çalanlar şimdilerde iş ola beri gele organizasyonlarla gaz almaya çalışıyor.MHP İzmit İlçe teşkilatı tarafından Kuruçeşme Mahallesi’nde düzenlenen üye katılım töreninde 18 kişi partiye üye oldu. Son eklenen üyelerle birlikte mahallede MHP’ye üye olanların sayısı 4 bin 500’e yaklaştı. Kahve Çekirdeği’nde düzenlenen programda ilk sözü alan isim MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz oldu. Yalçınöz partiye üye alan vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Sonrasında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise şunları söyledi: MHP olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

ÜLKENİN HUZURU MHP

Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor fakat bunları atlatacağız. Bugün MHP camiası çok büyük bir sülale, birbirini tanıyan seven bir camia. 170 bin oy alan camianın içinde elbette eleştiriler olacaktır fakat biz fotoğrafın büyüğüne bakıyoruz. Bu büyük sülale büyümeye devam edecek. Bu ülkenin huzuru olacak tek parti MHP’dir. Yarın çocuklarına huzurlu bir eğitim vermek isteyen vatandaşlar, ülkede huzur isteyen vatandaşlar işte biz bu yüzden MHP diyoruz. Bizim bu ülkede 17 yıldır anlatamadığımızı 15 Temmuz gecesi anladık. 15 Temmuz gecesi MHP’nin neden var olması gerektiğini ve MHP’nin misyonunun ne olduğunu gördük.

HAK ETTİĞİMİZ DEĞERİ ALACAĞIZ

Ne mutlu Türküm diyen herkes önümüzdeki seçimlerde MHP’ye hak ettiği değeri verecek. Önümüzdeki süreç zor, sessizlik var ve sessizliğin ardından ne çıkacak belli değil. Kim ne senaryo yazarsa yazsın en büyük senaryoyu MHP yazacaktır ve MHP’nin senaryosu bellidir. Bunun dışındaki senaryoları siler atarız. Önümüzdeki süreçte siyasetin ikinci planda kaldığı, bu ülke var olsun diyenler ile olmasın diyenlerin seçimde karşı karşıya geleceği bir seçim yaşayacağız. Hepinizin duruşu bu ülkenin sigortası olacaktır. Bizler bir araya geldiğimizde bu gücü oluşturacağız.”dedi ama katılım'da yüzler pek gülmüyordu.

ÜYE OLAN İSİMLER:

Cengiz Bilsin, Öznur Alpak, Zeynep Çelik, Sedat Çelik, Murat Eski, Oğuzhan Aykırı, Mustafa Aykırı, Sevda Bilsin, Remziye Bilsin, Nilgün Aykırı, Canan Öztürk, Gökhan Erdemir, Zuhal Erdemir, Tunahan Aykırı, Nagihan Garip, Yılmaz Garip ve Enis Yüksektepe.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.