Covid-19 tanı merkezi Gebze’de kuruldu

Gebze 30.04.2020 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Covid-19 tanı merkezi Gebze’de kuruldu

Sanayi kuruluşlarında çalışan işçilere tarama yapılacak olan Covid-19 Tanı Merkezi, Gebze Teknik Üniversitesin ’de kurularak çalışmalara başladı. Kocaeli'nde Kocaeli Sanayi Odası girişimleri ile OSB'ler başta olmak üzere faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarında çalışan işçilere tarama yapılacak olan Covid-19 Tanı Merkezi, Gebze Teknik Üniversitesin ’de kurularak çalışmalara başladı. Gebze Teknik Üniversitesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve GTÜ işbirliği ile hizmete geçen tanı merkezi hakkında basınımıza yapılacak olan bilgilendirme 5 Mayıs Salı günü saat 10.00'da GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Amfi Salonunda gerçekleştirilecek basın toplantısı ile yapılacak.”    

Sanayi kuruluşlarında çalışan işçilere tarama yapılacak olan Covid-19 Tanı Merkezi, Gebze Teknik Üniversitesin ’de kurularak çalışmalara başladı.

Kocaeli'nde Kocaeli Sanayi Odası girişimleri ile OSB'ler başta olmak üzere faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarında çalışan işçilere tarama yapılacak olan Covid-19 Tanı Merkezi, Gebze Teknik Üniversitesin ’de kurularak çalışmalara başladı. Gebze Teknik Üniversitesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve GTÜ işbirliği ile hizmete geçen tanı merkezi hakkında basınımıza yapılacak olan bilgilendirme 5 Mayıs Salı günü saat 10.00'da GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Amfi Salonunda gerçekleştirilecek basın toplantısı ile yapılacak.”
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.