“Değerlerimize sahip çıkalım”

Gebze 31.10.2016 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Değerlerimize sahip çıkalım”

Gebze Ticaret Odası tarafından ticari taksi ve minibüs şoförlerine düzenlenen öfke kontrol toplantısında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Bu vatan bize miras değil ödünç olarak bırakıldı” dedi.

      GTO Başkanı Nail Çiler, taksici esnafıyla gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmasında “Bizim vergilerimizle alınan silahları yine bize doğrulttular” dedi. Gebze Ticaret Odası (GTO), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki taksici esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Gebze Holiday İnna Asia Otel’de gerçekleşen programa; GTO Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necati Kaya, Landırenzo Firma Yetkilisi Yaşar Düzgün Gerçek, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’daki 300 civarında taksici katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. KOCAELİ’NİN KALBİ GEBZE GTO Başkanı Nail Çiler, konuşmasında şunları söyledi; “15 Temmuz’da hak etmediğimiz bir darbe girişimiyle karşılaştık. Buradan tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Bizlerin bulunduğumuz bölgede sorumluluklarımız var. Bunları yerine getirmeliyiz. Marka şehir olmak için kentte yaşayan herkesin sorumluluk alması gerekir. Sanayinin başkenti Kocaeli,  Kocaeli’nin kalbi de Gebze’dir. Biz inancımız gereği zekâtımızı, fitrelerimizi birilerine verdik. Verdiğimiz vergilerle alınan silahlar bizlere yönelttiler. BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK Değerlerimize sahip çıkalım. Bir arada olacağız, diri olacağız. Allah bu millete 15 Temmuz gibi geceleri bir daha yaşatmasın. Bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Bizler uçurumun kenarından döndük. Türkiye’de demokrasi var. Bunun eksikliği varsa oturulur konuşulur. Bu vatanda herkesle bir arada yaşayacağız. Bu vatan bize miras değil ödünç olarak bırakıldı. Bu ülkeye katkı sağlayan herkesin yanında olmak zorundayız. Sizleri korumak kollamak bizleri görevdir.”dedi. CANIMIZI AİLEMİZİ TESLİM EDİYORUZ “Trafikte dikkat ve öfke kontrolü “ üzerine gerçekleşen toplantı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler sözlerine şöyle devam etti. ,” Taksici esnafımız bütün gün trafikte çalışmak zorunda olduğundan devamlı olarak strese maruz kalmakta. Bu durum maddi ve ailevi sorunlarla birleştiğinde esnafımız öfkeli davranışlar sergileyebilmekte bu durum da hem sağlık hem de itibar yönünden olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Canımızı, ailemizi teslim ettiğimiz şoför arkadaşların öfkelerini kontrol edebilmeleri bu açıdan çok önemli. Gebze il olsun diyoruz. Bunu sürekli savunuyoruz. Bir şehrin il olabilmesi her açıdan gelişmesi ile doğru orantılıdır. Günümüzde bir şehrin gelişmişliği o şehrin taksilerinin ve taksicilerinin kalitesiyle ölçülür hale gelmiştir. Buradan yola çıkarak bizler de artık öfkeyle kalkan sıkılmış yumrukları havada taksiciler görmek istemiyoruz. Bu sebeple trafikte öfkenin kontrol altında tutulabilmesi adına böyle bir toplantı düzenledik.” dedi. Kahvaltı ile başlayan programda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı dağıtımı da yapıldı.   
Gebze Ticaret Odası tarafından ticari taksi ve minibüs şoförlerine düzenlenen öfke kontrol toplantısında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Bu vatan bize miras değil ödünç olarak bırakıldı” dedi.

 

 

 

GTO Başkanı Nail Çiler, taksici esnafıyla gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmasında “Bizim vergilerimizle alınan silahları yine bize doğrulttular” dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki taksici esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Gebze Holiday İnna Asia Otel’de gerçekleşen programa; GTO Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necati Kaya, Landırenzo Firma Yetkilisi Yaşar Düzgün Gerçek, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’daki 300 civarında taksici katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.

KOCAELİ’NİN KALBİ GEBZE

GTO Başkanı Nail Çiler, konuşmasında şunları söyledi; “15 Temmuz’da hak etmediğimiz bir darbe girişimiyle karşılaştık. Buradan tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Bizlerin bulunduğumuz bölgede sorumluluklarımız var. Bunları yerine getirmeliyiz. Marka şehir olmak için kentte yaşayan herkesin sorumluluk alması gerekir. Sanayinin başkenti Kocaeli,  Kocaeli’nin kalbi de Gebze’dir. Biz inancımız gereği zekâtımızı, fitrelerimizi birilerine verdik. Verdiğimiz vergilerle alınan silahlar bizlere yönelttiler.

BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK

Değerlerimize sahip çıkalım. Bir arada olacağız, diri olacağız. Allah bu millete 15 Temmuz gibi geceleri bir daha yaşatmasın. Bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Bizler uçurumun kenarından döndük. Türkiye’de demokrasi var. Bunun eksikliği varsa oturulur konuşulur. Bu vatanda herkesle bir arada yaşayacağız. Bu vatan bize miras değil ödünç olarak bırakıldı. Bu ülkeye katkı sağlayan herkesin yanında olmak zorundayız. Sizleri korumak kollamak bizleri görevdir.”dedi.

CANIMIZI AİLEMİZİ TESLİM EDİYORUZ

“Trafikte dikkat ve öfke kontrolü “ üzerine gerçekleşen toplantı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler sözlerine şöyle devam etti. ,” Taksici esnafımız bütün gün trafikte çalışmak zorunda olduğundan devamlı olarak strese maruz kalmakta. Bu durum maddi ve ailevi sorunlarla birleştiğinde esnafımız öfkeli davranışlar sergileyebilmekte bu durum da hem sağlık hem de itibar yönünden olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Canımızı, ailemizi teslim ettiğimiz şoför arkadaşların öfkelerini kontrol edebilmeleri bu açıdan çok önemli. Gebze il olsun diyoruz. Bunu sürekli savunuyoruz. Bir şehrin il olabilmesi her açıdan gelişmesi ile doğru orantılıdır. Günümüzde bir şehrin gelişmişliği o şehrin taksilerinin ve taksicilerinin kalitesiyle ölçülür hale gelmiştir. Buradan yola çıkarak bizler de artık öfkeyle kalkan sıkılmış yumrukları havada taksiciler görmek istemiyoruz. Bu sebeple trafikte öfkenin kontrol altında tutulabilmesi adına böyle bir toplantı düzenledik.” dedi. Kahvaltı ile başlayan programda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı dağıtımı da yapıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.