Demirci Çayırovaspor için kolları sıvadı

Çayırova 23.04.2015 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci Çayırovaspor için kolları sıvadı

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çayırovaspor'u profesyonel lige taşınması adına ilk toplantı Ziverbey Restoran'da gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Bu işi hem oynadım hem yönettim. Futbol benim işim. Çayırovaspor'un 2.Lig'e çıkması zor bir şey değil."dedi.

Özellikle Konya'da Türkiye Şampiyonluğu için boy gösterecek olan U-17 Takım futbolcularından da faydalanacağını belirten Belediye Başkanı Demirci, iyi bir teknik ekip ve futbolcu kadrosu ile bu işin üstesinden gelinebileceğinin altını çizdi. Demirci, kamp döneminde en az 5-6 alt yapı oyuncusunun A Takımla kampa gidip o havayı soluması gerektiğini de sözlerine ekledi. PAHALI TRANSFER TAKIMI BOZAR Bir dönem Etimesgut Şeker takımının Sergen, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Faruk Sarman, Evren, Ceyhun gibi oyuncuları transfer ederek ligde mücadele ettiğiniancak başarılı olamadıını hatırlatan Şevki Demirci, "Pahalı yıldız futbolcularla işimiz yok. Eğer BAL'dan çıkacaksak önce amtör ruhlu ekiple işe başlayacağız. 3. ve 2.Lig'de de o lig ayarındaki profesyonel yapıyı oluşturacağız. Bu yapının içinde mutlaka Çayırovalı gençler özellikle bugün Türkiye Şampiyonası'na giden U-17 takım oyuncuları olacak."dedi. KONYA DÖNÜŞÜ MASAYA YATIRACAĞIZ U-17 Takımın Konya'dan dönmesinin ardından ilçedeki futbol adamları ile Çayırovaspor'u masaya yatıracaklarını belirten Şevki Demirci, "2.Lig tüm liglerden daha maliyetsiz ve kolaydır. Transferde yaş, askerlik v.B konulara takılmazsınız. O yüzden Çayırovaspor'u 3.Lig'den kurtarırı kurtarmaz 2.Lig için çalışmalar devam edecek. Gebzespor'da başkanlık görevine geldiğimde şampiyonluk adına "Ya şampiyon oluruz yada ceketimi alır giderim."demiştim. Bu sözü şimdi de Çayırovaspor'da söylüyorum. şampiyonluk dışında her türlü sonuç benim nazarımda başarısızlıktır. Başarısız olursam ceketimi alır giderim. O dönemde bir söz daha söylemiştim Gebzesporlu futbolculara. Ya ligde oynarsınız yada kumda oynarsınız."diye. O dönemde bu söz çok yazıldı çizildi. Çayırovaspor'a BAL yetersiz bir ligdir. Üst liglere yakışan bir takım ortaya çıkaracağız. Şimdi o sözü yine söylüyorum. Ya ligde oynarız yada kumda."dedi.
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çayırovaspor'u profesyonel lige taşınması adına ilk toplantı Ziverbey Restoran'da gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Bu işi hem oynadım hem yönettim. Futbol benim işim. Çayırovaspor'un 2.Lig'e çıkması zor bir şey değil."dedi.

Özellikle Konya'da Türkiye Şampiyonluğu için boy gösterecek olan U-17 Takım futbolcularından da faydalanacağını belirten Belediye Başkanı Demirci, iyi bir teknik ekip ve futbolcu kadrosu ile bu işin üstesinden gelinebileceğinin altını çizdi. Demirci, kamp döneminde en az 5-6 alt yapı oyuncusunun A Takımla kampa gidip o havayı soluması gerektiğini de sözlerine ekledi.

PAHALI TRANSFER TAKIMI BOZAR

Bir dönem Etimesgut Şeker takımının Sergen, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Faruk Sarman, Evren, Ceyhun gibi oyuncuları transfer ederek ligde mücadele ettiğiniancak başarılı olamadıını hatırlatan Şevki Demirci, "Pahalı yıldız futbolcularla işimiz yok. Eğer BAL'dan çıkacaksak önce amtör ruhlu ekiple işe başlayacağız. 3. ve 2.Lig'de de o lig ayarındaki profesyonel yapıyı oluşturacağız. Bu yapının içinde mutlaka Çayırovalı gençler özellikle bugün Türkiye Şampiyonası'na giden U-17 takım oyuncuları olacak."dedi.

KONYA DÖNÜŞÜ MASAYA YATIRACAĞIZ

U-17 Takımın Konya'dan dönmesinin ardından ilçedeki futbol adamları ile Çayırovaspor'u masaya yatıracaklarını belirten Şevki Demirci, "2.Lig tüm liglerden daha maliyetsiz ve kolaydır. Transferde yaş, askerlik v.B konulara takılmazsınız. O yüzden Çayırovaspor'u 3.Lig'den kurtarırı kurtarmaz 2.Lig için çalışmalar devam edecek. Gebzespor'da başkanlık görevine geldiğimde şampiyonluk adına "Ya şampiyon oluruz yada ceketimi alır giderim."demiştim. Bu sözü şimdi de Çayırovaspor'da söylüyorum. şampiyonluk dışında her türlü sonuç benim nazarımda başarısızlıktır. Başarısız olursam ceketimi alır giderim. O dönemde bir söz daha söylemiştim Gebzesporlu futbolculara. Ya ligde oynarsınız yada kumda oynarsınız."diye. O dönemde bu söz çok yazıldı çizildi. Çayırovaspor'a BAL yetersiz bir ligdir. Üst liglere yakışan bir takım ortaya çıkaracağız. Şimdi o sözü yine söylüyorum. Ya ligde oynarız yada kumda."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.