“Gebzespor’un hakkını savunacağım”

Spor 25.04.2019 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Gebzespor’un hakkını savunacağım”

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor’un hakkını her yerde savunacağını söyleyerek, özellikle Kocaeli Valiliği’nin bir dönem Körfezspor’a, son dönemde ise Kocaelispor’a yönelik yürüttüğü katkı ve destek çalışmasının Gebzespor’a da uygulanması gerektiğinin altını çizdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’un dün sabah AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların Gebzespor’a karşı duyarsız oluşu gündeme geldi. Konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Başkan Büyükgöz, özellikle Körfezspor ve Kocaelispor’a sağlanan katkı ve desteğin Gebzespor’a da verilmesi gerektiğini vurguladı. KOCAELİ BİR BÜTÜN OLARAK ELE ALINMALI Kocaeli Valiliği’nin yürüttüğü çalışmalarda Kocaeli’nin bir bütün olarak ele alınıp Gebzespor’un da dahil edilmesi gerektiğini belirten Büyükgöz, bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. Gebzespor’un hakkını her yerde savunacağını belirten Büyükgöz, “Gebze artık eski Gebze değil. Gebze’nin Kocaeli’deki temsil sayısı arttı. Gebzespor ve diğer kulüplerimizin hakkını savunacağıma emin olabilirsiniz” dedi.
GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor’un hakkını her yerde savunacağını söyleyerek, özellikle Kocaeli Valiliği’nin bir dönem Körfezspor’a, son dönemde ise Kocaelispor’a yönelik yürüttüğü katkı ve destek çalışmasının Gebzespor’a da uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’un dün sabah AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların Gebzespor’a karşı duyarsız oluşu gündeme geldi. Konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Başkan Büyükgöz, özellikle Körfezspor ve Kocaelispor’a sağlanan katkı ve desteğin Gebzespor’a da verilmesi gerektiğini vurguladı.

KOCAELİ BİR BÜTÜN OLARAK ELE ALINMALI

Kocaeli Valiliği’nin yürüttüğü çalışmalarda Kocaeli’nin bir bütün olarak ele alınıp Gebzespor’un da dahil edilmesi gerektiğini belirten Büyükgöz, bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. Gebzespor’un hakkını her yerde savunacağını belirten Büyükgöz, “Gebze artık eski Gebze değil. Gebze’nin Kocaeli’deki temsil sayısı arttı. Gebzespor ve diğer kulüplerimizin hakkını savunacağıma emin olabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.