Kocaeli’nin Gebze diye bir ilçesi YOK!

Gebze 22.05.2018 - 00:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli’nin Gebze diye bir ilçesi YOK!

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli il Başkanlığının Gebze diye bir ilçesi yok. 270.000 seçmenin olduğu Gebze’nin CHP de temsil eden bir Vekil adayının olmaması büyük sansasyon yarattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli il Başkanlığının Gebze diye bir ilçesi yok. 270.000 seçmenin olduğu Gebze’nin CHP de temsil eden bir Vekil adayının olmaması büyük sansasyon yarattı. Öte yandan il başkan yardımcısı Acurmanın 24 yaşındaki oğlu listeler de seçilebilecek seçmen listesinde ilk 5 de yer buldu. Seçim süresince Vekil adayı bulunmayan Gebzede seçim çalışmaları nasıl yürüyüleceği merak konusu. CHP Gebze İlçe Başkanlığına gün boyunca gelen ve telefonla arayan bir çok vatandaş durumdan rahatsız olduklarını belirtti. Chp il başkanı Cengiz SARIBAY ‘ın Gebzeye abilik yapmak yerine yok saydığını dile getiren Musa Yılmaz, Gebze halkına bu yapılanın haksızlık olduğunu belirtti. Öte yandan CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri Cavit Kapoğlu, Ali Haydar Araz, Ibrahim Özdede, Recep Şandamlı, Dilek Tat, Hikmet Orhan, Hasan Gök, Cevahir Akyıldız ile milletvekili aday adaylarından Sait Aydın, Kenan Üner, Ismail Sancak ve 9 sıradaki Dr. Ismail Demir ile CHP Genel Merkezine ve Parti okuluna Ankaraya gitti ve yaptıkları görüşmelerde Gebze’nin yok sayıldıklarını belirttiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli il Başkanlığının Gebze diye bir ilçesi yok. 270.000 seçmenin olduğu Gebze’nin CHP de temsil eden bir Vekil adayının olmaması büyük sansasyon yarattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli il Başkanlığının Gebze diye bir ilçesi yok.

270.000 seçmenin olduğu Gebze’nin CHP de temsil eden bir Vekil adayının olmaması büyük sansasyon yarattı. Öte yandan il başkan yardımcısı Acurmanın 24 yaşındaki oğlu listeler de seçilebilecek seçmen listesinde ilk 5 de yer buldu.

Seçim süresince Vekil adayı bulunmayan Gebzede seçim çalışmaları nasıl yürüyüleceği merak konusu.

CHP Gebze İlçe Başkanlığına gün boyunca gelen ve telefonla arayan bir çok vatandaş durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Chp il başkanı Cengiz SARIBAY ‘ın Gebzeye abilik yapmak yerine yok saydığını dile getiren Musa Yılmaz, Gebze halkına bu yapılanın haksızlık olduğunu belirtti.

Öte yandan CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri Cavit Kapoğlu, Ali Haydar Araz, Ibrahim Özdede, Recep Şandamlı, Dilek Tat, Hikmet Orhan, Hasan Gök, Cevahir Akyıldız ile milletvekili aday adaylarından Sait Aydın, Kenan Üner, Ismail Sancak ve 9 sıradaki Dr. Ismail Demir ile CHP Genel Merkezine ve Parti okuluna Ankaraya gitti ve yaptıkları görüşmelerde Gebze’nin yok sayıldıklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.