GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Milli Eğitim Gebze Bölgesi’nde 1640 işçi alacak!

Gebze 12.08.2020 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Milli Eğitim Gebze Bölgesi’nde 1640 işçi alacak!

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 9 ay geçici süreyle Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olan 1150 temizlik, 490 güvenlik personeli için Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 17-21 Ağustos tarihleri arasında başvurular yapılabilecek. Artan işsizlik oranları nedeniyle en fazla ihtiyacı olan kişilerin alınması için işçi alımında yeni kriterler getirildi 31 Ağustos’ta açılması planlanan okullarda çalışacak olan temizlikçi ve güvenlik personeli için işçi alımı yapılacak. Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 1150 temizlikçi, 490 güvenlik personeli alınacak. Proje kapsamında 9 ay çalışmak isteyen işsizler 17-21 Ağustos tarihleri arasında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuru yapabilecek. Başvurular e-Devlet, İŞKUR web sitesi ve 170 numaralı hat aranarak yapılabilecek. Kuruma gidilerek başvuru yapılmayacak. BAŞVURULAR BAŞLIYOR Okulların temizlikçi ve güvenlik personeli ihtiyacı için her yıl Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında yapılan işçi alımı için bu yıl da yapılacak. Kocaeli genelinde 12 ilçede toplam 1150 temizlik ve 490 güvenlik personeli ihtiyacı için Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü üzerinden başvurular alınacak. 9 ay okullarda temizlikçi ve güvenlik olarak çalışmak isteyenler 17-21 Ağustos tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Bu yıl başvuruların fazla olacağı beklentisi nedeniyle yeni kriterler getirildi. Başvuru yapacak kişilerin en az bir ay işsiz olması ve sigortasının yatırılmamış olması gerekiyor. Daha önce Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında çalışmış kişilerin en az 3 ay her hangi bir işte çalışmamış olması, başvuranın işsiz olmasına bakılacak. Başvuran kişilerin hanesine giren para miktarının asgari ücretin 1,5 katını geçmemesi kriterine bakılarak alım yapılacak. kriterler arasında yaş sınırlaması yok. Başvuran ve kriterlere uyup işe alınanlar adreslerine en yakın okullara alınacak. NASIL BAŞVURULACAK? Koronavirüs pandemisi nedeniyle işsizliğin fazla olması başvuruların daha önceki yıllara göre daha da artması bekleniyor. pandemi nedeniyle Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün önünde uzun kuyrukların oluşmaması ve sosyal mesafe kurallarının ihlal edilmemesi için başvurular kurumdan yapılmayacak. Okullarda temizlikçi ya da güvenlikçi olarak çalışmak isteyen kişiler e-devlet, İŞKUR wep sitesi ve 170 nolu hattan başvuru yapabilecek.

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 9 ay geçici süreyle Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olan 1150 temizlik, 490 güvenlik personeli için Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 17-21 Ağustos tarihleri arasında başvurular yapılabilecek. Artan işsizlik oranları nedeniyle en fazla ihtiyacı olan kişilerin alınması için işçi alımında yeni kriterler getirildi

31 Ağustos’ta açılması planlanan okullarda çalışacak olan temizlikçi ve güvenlik personeli için işçi alımı yapılacak. Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 1150 temizlikçi, 490 güvenlik personeli alınacak. Proje kapsamında 9 ay çalışmak isteyen işsizler 17-21 Ağustos tarihleri arasında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuru yapabilecek. Başvurular e-Devlet, İŞKUR web sitesi ve 170 numaralı hat aranarak yapılabilecek. Kuruma gidilerek başvuru yapılmayacak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Okulların temizlikçi ve güvenlik personeli ihtiyacı için her yıl Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında yapılan işçi alımı için bu yıl da yapılacak. Kocaeli genelinde 12 ilçede toplam 1150 temizlik ve 490 güvenlik personeli ihtiyacı için Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü üzerinden başvurular alınacak. 9 ay okullarda temizlikçi ve güvenlik olarak çalışmak isteyenler 17-21 Ağustos tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Bu yıl başvuruların fazla olacağı beklentisi nedeniyle yeni kriterler getirildi. Başvuru yapacak kişilerin en az bir ay işsiz olması ve sigortasının yatırılmamış olması gerekiyor. Daha önce Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında çalışmış kişilerin en az 3 ay her hangi bir işte çalışmamış olması, başvuranın işsiz olmasına bakılacak. Başvuran kişilerin hanesine giren para miktarının asgari ücretin 1,5 katını geçmemesi kriterine bakılarak alım yapılacak. kriterler arasında yaş sınırlaması yok. Başvuran ve kriterlere uyup işe alınanlar adreslerine en yakın okullara alınacak.

NASIL BAŞVURULACAK?

Koronavirüs pandemisi nedeniyle işsizliğin fazla olması başvuruların daha önceki yıllara göre daha da artması bekleniyor. pandemi nedeniyle Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün önünde uzun kuyrukların oluşmaması ve sosyal mesafe kurallarının ihlal edilmemesi için başvurular kurumdan yapılmayacak. Okullarda temizlikçi ya da güvenlikçi olarak çalışmak isteyen kişiler e-devlet, İŞKUR wep sitesi ve 170 nolu hattan başvuru yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.