OHAL UZATILIYOR

Gebze 17.04.2017 - 23:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

OHAL UZATILIYOR

Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Mili Güvenlik Kurulu toplantısı 50 dakika sürdü. Toplantıdan OHAL'in uzatılması yönünde tavsiye kararı çıktı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan toplantı sona erdi. Yaklaşık 50 dakika süren toplantının ana gündem maddesi Olağan Üstü Hal süresinin uzatılmasıydı. Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada, OHAL'in uzatılması yönünde hükümete tavsiye kararı alındı. OHAL'İN UZATILMASI YÖNÜNDE TAVSİYE KARARI Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısında, yurt bütününde uygulanan olağanüstü halin değerlendirildiği belirtilerek, demokrasinin, hukuk devleti ilkesinin ve vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunmasına yönelik tedbirlerin devamlılığını sağlamak üzere olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulmasının kararlaştırıldığı bildirildi.   Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantının ardından yayımlanan bildiride, anayasa değişikliği halk oylamasının ülkenin her yerinde huzur ve güven ortamı içinde geçmesinden memnuniyet duyulduğu ifade edilerek, bu konuda katkısı olan tüm kurumlara ve güvenlik görevlilerine teşekkür edildi. Bildiride, "Yurt bütününde uygulanan olağanüstü hal değerlendirilmiş, demokrasimizin, hukuk devleti ilkesinin ve vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunmasına yönelik tedbirlerin devamlılığını sağlamak üzere olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi. BAKANLAR KURULU DA TOPLANIYOR Cumhurbaşkanlığı Külliyesi MGK toplantısının ardından çok önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yapacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Bakanlar Kurulu'nu MGK'nın hemen ardından  Beştepe'de toplayacak.
Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Mili Güvenlik Kurulu toplantısı 50 dakika sürdü. Toplantıdan OHAL'in uzatılması yönünde tavsiye kararı çıktı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan toplantı sona erdi. Yaklaşık 50 dakika süren toplantının ana gündem maddesi Olağan Üstü Hal süresinin uzatılmasıydı. Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada, OHAL'in uzatılması yönünde hükümete tavsiye kararı alındı.

OHAL'İN UZATILMASI YÖNÜNDE TAVSİYE KARARI

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısında, yurt bütününde uygulanan olağanüstü halin değerlendirildiği belirtilerek, demokrasinin, hukuk devleti ilkesinin ve vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunmasına yönelik tedbirlerin devamlılığını sağlamak üzere olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantının ardından yayımlanan bildiride, anayasa değişikliği halk oylamasının ülkenin her yerinde huzur ve güven ortamı içinde geçmesinden memnuniyet duyulduğu ifade edilerek, bu konuda katkısı olan tüm kurumlara ve güvenlik görevlilerine teşekkür edildi.

Bildiride, "Yurt bütününde uygulanan olağanüstü hal değerlendirilmiş, demokrasimizin, hukuk devleti ilkesinin ve vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunmasına yönelik tedbirlerin devamlılığını sağlamak üzere olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

BAKANLAR KURULU DA TOPLANIYOR

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi MGK toplantısının ardından çok önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yapacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Bakanlar Kurulu'nu MGK'nın hemen ardından  Beştepe'de toplayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.