Resul Dindar Gebze'ye Geliyor

Gebze 25.01.2016 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Resul Dindar Gebze'ye Geliyor

Karadeniz’in sevilen sanatçısı Resul Dindar, Efsa Organizasyon’un düzenlediği konser etkinliğiyle Gebzeli hayranlarıyla buluşacak. Karadeniz’in sevilen sanatçısı Resul Dindar, Efsa Organizasyon’un düzenlediği konser etkinliğiyle bir kez daha Gebzeli hayranlarıyla buluşacak. Efsa Organizasyon’un sahibi Çiler Boylu, Gebze’de ses getiren konser etkinliklerine devam ediyor. Daha önce de Resul Dindar’ı Gebze’ye getiren Çiler Boylu, ünlü Karadeniz sanatçısını bir kez daha Gebzeli hayranlarının karşısına çıkarıyor. 26 Şubat 2016 Cuma günü, güzel şarkılarıyla Gebzelilerin karşısında olacak olan sanatçı unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Karadeniz’in sevilen sanatçısı Resul Dindar, Efsa Organizasyon’un düzenlediği konser etkinliğiyle Gebzeli hayranlarıyla buluşacak.

Karadeniz’in sevilen sanatçısı Resul Dindar, Efsa Organizasyon’un düzenlediği konser etkinliğiyle bir kez daha Gebzeli hayranlarıyla buluşacak. Efsa Organizasyon’un sahibi Çiler Boylu, Gebze’de ses getiren konser etkinliklerine devam ediyor. Daha önce de Resul Dindar’ı Gebze’ye getiren Çiler Boylu, ünlü Karadeniz sanatçısını bir kez daha Gebzeli hayranlarının karşısına çıkarıyor. 26 Şubat 2016 Cuma günü, güzel şarkılarıyla Gebzelilerin karşısında olacak olan sanatçı unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.