Saç Ektirince Takımdan Kovuldu

Spor 01.01.2017 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Saç Ektirince Takımdan Kovuldu

Erzurumspor'da Fahri Tatan, Habersiz Saç Ektirince Takımdan Kovuldu Erzurumspor'da top koşturan tecrübeli oyuncu Fahri Tatan, tedavi için gittiği İstanbul'da saç ektirince, takımı tarafından kadro dışı bırakıldı ve sözleşmesi feshedildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Fahri Tatan (33), 11. haftada oynanan Zonguldak Kömürspor maçında sakatlanınca, tedavi için İstanbul'a gönderildi. 5 hafta sahalardan uzak kalan Tatan, bu arada İstanbul'da saç ektirdi ve ardından takımına geri döndü.                 KADRO DIŞI BIRAKILDI Mavi beyazlı kulübün yöneticileri ise "Biz seni İstanbul'a tedavi olmaya gönderdik, sen saç ektirmeye gitmişsin' diyerek Tatan'ı kadro dışı bıraktı ve sözleşmesini feshetti. Tatan da 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile anlaştı. Tatan ise çevresine "Saç ektirmek için izin mi alınır. Büyük haksızlığa uğradım" dediği öğrenildi.   KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Erzurumspor'da Fahri Tatan, Habersiz Saç Ektirince Takımdan Kovuldu

Erzurumspor'da top koşturan tecrübeli oyuncu Fahri Tatan, tedavi için gittiği İstanbul'da saç ektirince, takımı tarafından kadro dışı bırakıldı ve sözleşmesi feshedildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Fahri Tatan (33), 11. haftada oynanan Zonguldak Kömürspor maçında sakatlanınca, tedavi için İstanbul'a gönderildi. 5 hafta sahalardan uzak kalan Tatan, bu arada İstanbul'da saç ektirdi ve ardından takımına geri döndü.

 

Erzurumspor'da Fahri Tatan, Habersiz Saç Ektirince Takımdan Kovuldu

 

 

 

 

 

 

 

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Mavi beyazlı kulübün yöneticileri ise "Biz seni İstanbul'a tedavi olmaya gönderdik, sen saç ektirmeye gitmişsin' diyerek Tatan'ı kadro dışı bıraktı ve sözleşmesini feshetti. Tatan da 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile anlaştı. Tatan ise çevresine "Saç ektirmek için izin mi alınır. Büyük haksızlığa uğradım" dediği öğrenildi.

 

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.