Sıkıntı yok beyler, bende!

Spor 10.03.2019 - 18:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sıkıntı yok beyler, bende!

OĞUZ BAŞARAN KLASINI KONUŞTURDU, GEBZESPOR 7 HAFTA SONRA KAZANDI

Gebzespor, ikinci yarısında ölüp ölüp dirildiği maçta Artvin Hopaspor’u 2-1 mağlup ederek 7 hafta aradan sonra 3 puana uzanarak adeta hayata döndü. Menekşe’de 3 maç aradan sonra ilk 11’e dönen Oğuz Başaran, klasını konuşturan 1 golün yanı sıra, 1 de asist yaparak maçın yıldızı oldu. 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 26.haftasında sahasında konuk ettiği Artvin Hopaspor’u 2-1 yenerek kötü gidişe dur dedi. Cezası nedeniyle seyircisinden yoksun olarak maça çıkan mor beyazlılar, maça adeta golle başladı. Karşılaşmanın henüz 3.dakikasında atak yönüne doğru sol kanattan topu alan Oğuz Başaran ceza sahası dışından kaleye çapraz pozisyonda muhteşem bir vuruş yaparak topu 90 diye tabir edilen yere göndererek jeneriklik bir gole imza attı. Erken golün moraliyle dirençli bir görüntü çizen mor beyazlılarda sahanın etkili ismi Oğuz Başaran’ın güzel asistini gole çeviren sol bek Abdulsamet Kırım,  23.dakikada skoru 2-0’a taşıdı. Mücadelenin ilk yarısında kalesinde pozisyon vermeyen Gebzespor, soyunma odasına 2-0 üstün gitti. ARTVİN BASKISINA GÜÇLÜ SAVUNMA Mücadelenin ikinci yarısında rölantide bir oyun sergileyerek topun arkasına geçen Gebzespor, skor üstünlüğünün avantajıyla oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. 72’de kaleci Kemal Canlı’nın topu elinde fazla tutması sonrasında en direkt serbest vuruş kazanan Karadeniz temsilcisi, Ali Kemal Özkan’ın frikik golüyle farkı 1’e indirdi. Kalan dakikalarda Artvin temsilcisinin baskısı karşısında güçlü bir savunma yaparak oyundan bir an olsun kopmayan Gebzespor, kritik maçı 2-1 kazandı. Tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdıran Gebzespor, küme düşme hattında bulunan Silivrispor ile arasındaki puan farkını 3’e çıkardı.
OĞUZ BAŞARAN KLASINI KONUŞTURDU, GEBZESPOR 7 HAFTA SONRA KAZANDI

Gebzespor, ikinci yarısında ölüp ölüp dirildiği maçta Artvin Hopaspor’u 2-1 mağlup ederek 7 hafta aradan sonra 3 puana uzanarak adeta hayata döndü. Menekşe’de 3 maç aradan sonra ilk 11’e dönen Oğuz Başaran, klasını konuşturan 1 golün yanı sıra, 1 de asist yaparak maçın yıldızı oldu.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 26.haftasında sahasında konuk ettiği Artvin Hopaspor’u 2-1 yenerek kötü gidişe dur dedi. Cezası nedeniyle seyircisinden yoksun olarak maça çıkan mor beyazlılar, maça adeta golle başladı. Karşılaşmanın henüz 3.dakikasında atak yönüne doğru sol kanattan topu alan Oğuz Başaran ceza sahası dışından kaleye çapraz pozisyonda muhteşem bir vuruş yaparak topu 90 diye tabir edilen yere göndererek jeneriklik bir gole imza attı. Erken golün moraliyle dirençli bir görüntü çizen mor beyazlılarda sahanın etkili ismi Oğuz Başaran’ın güzel asistini gole çeviren sol bek Abdulsamet Kırım,  23.dakikada skoru 2-0’a taşıdı. Mücadelenin ilk yarısında kalesinde pozisyon vermeyen Gebzespor, soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

ARTVİN BASKISINA GÜÇLÜ SAVUNMA

Mücadelenin ikinci yarısında rölantide bir oyun sergileyerek topun arkasına geçen Gebzespor, skor üstünlüğünün avantajıyla oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. 72’de kaleci Kemal Canlı’nın topu elinde fazla tutması sonrasında en direkt serbest vuruş kazanan Karadeniz temsilcisi, Ali Kemal Özkan’ın frikik golüyle farkı 1’e indirdi. Kalan dakikalarda Artvin temsilcisinin baskısı karşısında güçlü bir savunma yaparak oyundan bir an olsun kopmayan Gebzespor, kritik maçı 2-1 kazandı. Tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdıran Gebzespor, küme düşme hattında bulunan Silivrispor ile arasındaki puan farkını 3’e çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.