Ünlü: Ulaşıma zam yapacaklar

Kocaeli 02.02.2016 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ünlü: Ulaşıma zam yapacaklar

Büyükşehir Belediyesi’nin 240 yeni otobüs satın alınmasının ardından otobüsçülerin belediye önünde eylem yapmasını değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ‘’Bu Kocaeli halkını kandırmak adına oynanan bir oyundur. Ulaşıma zam yapacaklar’’ dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Ünlü konuşmasının başında bugün saat 10.00’da Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi karşısında bulunan Zincir Cafe’de bir yılın değerlendirmesinin yapılacağı il yönetim kurulu toplantısının gerçekleşeceğini duyurdu. Aydın otobüsçülerin geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi önünde yapmış olduğu eyleme de değinerek, ‘’Otobüse zam konusu bitecek ve şimdi sesini yükseltenler zam yapıldıktan sonra seslerini kesecekler. Bu Kocaeli halkını kandırmak adına oynanan bir oyundur” dedi. OY VERENLERE DİYECEK LAFIMIZ YOK 7 ayda 250 şehit verildiğini de dile getiren Aydın Ünlü, “Günümüzde 26 milyon insanımız anti depresan ilaçları kullanıyor. Suç olayları istatistik raporlarına göre hat safhaya ulaşmış durumda. AKP’nin yeni Türkiye’si işte budur. Oy verenlere diyecek lafımız yok ama bugün yaşananların tek sorumlusu yine AK Parti’dir. Güneydoğu’da yaşananlarda ilişkin AK Parti’nin arkasındayız. Teröriste bile ‘devlet’ dedirtmek gerekiyor” diye konuştu. BİZE DE ANLATSIN AK Parti eski İl Yöneticisi Halit Çokan’ın Başkanlık Sistemi ile ilgili açıklamalarını da değerlendiren Ünlü, “Birileri çıkıp başkanlık sistemi konusunda bilgilendirme yapılıyor. Halit Çokan, ‘Başkanlık sistemi diktatörlük değildir’ diyor. Biz de kendisine diyoruz ki Sayın Çokan çıksın başkanlık sistemini en ince ayrıntısına kadar bizlere anlatsın. Biz de öğrenelim” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi’nin 240 yeni otobüs satın alınmasının ardından otobüsçülerin belediye önünde eylem yapmasını değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ‘’Bu Kocaeli halkını kandırmak adına oynanan bir oyundur. Ulaşıma zam yapacaklar’’ dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Ünlü konuşmasının başında bugün saat 10.00’da Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi karşısında bulunan Zincir Cafe’de bir yılın değerlendirmesinin yapılacağı il yönetim kurulu toplantısının gerçekleşeceğini duyurdu. Aydın otobüsçülerin geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi önünde yapmış olduğu eyleme de değinerek, ‘’Otobüse zam konusu bitecek ve şimdi sesini yükseltenler zam yapıldıktan sonra seslerini kesecekler. Bu Kocaeli halkını kandırmak adına oynanan bir oyundur” dedi.

OY VERENLERE DİYECEK LAFIMIZ YOK
7 ayda 250 şehit verildiğini de dile getiren Aydın Ünlü, “Günümüzde 26 milyon insanımız anti depresan ilaçları kullanıyor. Suç olayları istatistik raporlarına göre hat safhaya ulaşmış durumda. AKP’nin yeni Türkiye’si işte budur. Oy verenlere diyecek lafımız yok ama bugün yaşananların tek sorumlusu yine AK Parti’dir. Güneydoğu’da yaşananlarda ilişkin AK Parti’nin arkasındayız. Teröriste bile ‘devlet’ dedirtmek gerekiyor” diye konuştu.

BİZE DE ANLATSIN
AK Parti eski İl Yöneticisi Halit Çokan’ın Başkanlık Sistemi ile ilgili açıklamalarını da değerlendiren Ünlü, “Birileri çıkıp başkanlık sistemi konusunda bilgilendirme yapılıyor. Halit Çokan, ‘Başkanlık sistemi diktatörlük değildir’ diyor. Biz de kendisine diyoruz ki Sayın Çokan çıksın başkanlık sistemini en ince ayrıntısına kadar bizlere anlatsın. Biz de öğrenelim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.