Uyuşturucuyu Narkotik Köpeği 'Dil' Buldu

Gebze 05.07.2018 - 22:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Uyuşturucuyu Narkotik Köpeği 'Dil' Buldu

NEVŞEHİR'in Avanos ilçesinde polisin, narkotik dedektör köpeği 'Dil' ile yaptığı aramada, 498 gram metemfetamin ve 22,1 gram esrar ele geçti.

Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 5'i, tutuklandı. Avanos ilçesinde, polisin uygulama noktasında durumundan şüphelenip durdurduğu  Kocaeli plakalı araçta, narkotik köpek 'Dil' ile arama yaptı. Aramada, 22,1 gram esrar ile 498 gram metemfetamin ve 1 ruhsatsız silah ele geçirildi. İlçeye uyuşturucu ticareti yapmak için geldiği öne sürülen şüphelilerin  Gebze ile bağlantılı oldukları ortaya çıktı. Operasyonunun devamında Gebze'de uyuşturucu imal ettikleri belirlenen şüphelilere de baskın yapıldı. Gözaltına alınan biri yabancı uyruklu, 6 kişi, Gebze'de mahkemeye çıkarıldı. Şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine kondu. 
NEVŞEHİR'in Avanos ilçesinde polisin, narkotik dedektör köpeği 'Dil' ile yaptığı aramada, 498 gram metemfetamin ve 22,1 gram esrar ele geçti.

Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 5'i, tutuklandı.

Avanos ilçesinde, polisin uygulama noktasında durumundan şüphelenip durdurduğu  Kocaeli plakalı araçta, narkotik köpek 'Dil' ile arama yaptı. Aramada, 22,1 gram esrar ile 498 gram metemfetamin ve 1 ruhsatsız silah ele geçirildi.

İlçeye uyuşturucu ticareti yapmak için geldiği öne sürülen şüphelilerin  Gebze ile bağlantılı oldukları ortaya çıktı. Operasyonunun devamında Gebze'de uyuşturucu imal ettikleri belirlenen şüphelilere de baskın yapıldı. Gözaltına alınan biri yabancı uyruklu, 6 kişi, Gebze'de mahkemeye çıkarıldı. Şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine kondu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.