Virüse dikkat çektiler!

Siyaset 19.03.2020 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Virüse dikkat çektiler!

CHP GEBZE İLÇE YÖNETİMİ KORONA VİRÜS HAKKINDA BROŞÜR DAĞITTILAR

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimi, mahalle birimleri ile birlikte, Korona virüs hakkında halkı bilinçlendirme çalışması başlattı. Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan Başkanlığındaki ilçe yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, dünyayı alarma geçiren Korona virüs salgınına yönelik bilinçlendirme kampanyasına öncülük ettiler. Hastalığa yol açan corona virüse karşı alınabilecek önlemler kapsamında, üzerinde “El Sıkışma, Sarılma” yazılı ilanlar dağıtıldı.  Gebzelilere, esnafa, İşçiye, iş veya gezi için Gebze’de bulunan vatandaşlara dağıtılan ilanları, vatandaşlar ilgi ile karşıladı. ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan, “Parti binamızı dezenfekte ettirip bu anlamda üzerimize düşeni yaptık. Ayrıca vatandaşlarımıza konuya dikkat çekip farkındalık oluşturmak istedik.  Bu anlamda partililerimizle birlikte Gebzeli vatandaşlarımıza yönelik çalışma başlattık. Bilinçlendirme çalışmamızı sahaya yansıttık. Tüm vatandaşlarımızı kurallara uymaya ve yetkililerin söylediği her şeyi yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
CHP GEBZE İLÇE YÖNETİMİ KORONA VİRÜS HAKKINDA BROŞÜR DAĞITTILAR

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimi, mahalle birimleri ile birlikte, Korona virüs hakkında halkı bilinçlendirme çalışması başlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan Başkanlığındaki ilçe yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, dünyayı alarma geçiren Korona virüs salgınına yönelik bilinçlendirme kampanyasına öncülük ettiler. Hastalığa yol açan corona virüse karşı alınabilecek önlemler kapsamında, üzerinde “El Sıkışma, Sarılma” yazılı ilanlar dağıtıldı.  Gebzelilere, esnafa, İşçiye, iş veya gezi için Gebze’de bulunan vatandaşlara dağıtılan ilanları, vatandaşlar ilgi ile karşıladı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan, “Parti binamızı dezenfekte ettirip bu anlamda üzerimize düşeni yaptık. Ayrıca vatandaşlarımıza konuya dikkat çekip farkındalık oluşturmak istedik.  Bu anlamda partililerimizle birlikte Gebzeli vatandaşlarımıza yönelik çalışma başlattık. Bilinçlendirme çalışmamızı sahaya yansıttık. Tüm vatandaşlarımızı kurallara uymaya ve yetkililerin söylediği her şeyi yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.