Yedekler in aslar out

Spor 06.09.2017 - 18:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yedekler in aslar out

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Pendikspor’a 2-1 yenildi. Maçın büyük bölümünü yedek ağırlıklı kadroyla oynayan sarı yeşilliler, başarılı performansıyla alkış topladı.

Ligin 2’nci haftasında deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği, Pendikspor ile hazırlık maçı oynadı. Pendik Stadı’nda oynanan karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan sarı yeşilliler, maçın 3’te 2’lik kısmında bu kadroyla mücadele etti. PENDİKSPOR TECRÜBESİYLE KAZANDI 2.Lig ekibi Pendikspor karşısında ilk yarıyı Özer Kutlu’nun golüyle 1-0 önde kapatan sarı yeşilli temsilcimiz, 65’nci dakikadan sonra as ağırlıklı bir kadroyla mücadele etti. İkinci yarıda rakibinin usta ayakları Fatih Cerlek ve Yasin Görkem Arslan’ın gollerine engel olamayan Gürses Kılıç’ın öğrencileri sahadan 2-1 yenik ayrıldı. YEDEKLERDEN KILIÇ’A MESAJ Tecrübeli rakibi Pendikspor karşısında maçın büyük bölümünü yedek ağırlıklı kadroyla oynayan sarı yeşilliler alkış topladı. Bu periyotta ortaya konan başarılı futbol yüzleri güldürürken, resmi maçlarda kulübede ve tribünde oturan isimler gösterdikleri performansla Teknik Direktör Gürses Kılıç’a mesaj gönderdiler. YÖNETİM TAKİPTE Karşılaşmayı Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Başkanvekili Abdullah Örs, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve kulübün emektar yöneticilerinden Mehmet Uzun da takip etti.
3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Pendikspor’a 2-1 yenildi. Maçın büyük bölümünü yedek ağırlıklı kadroyla oynayan sarı yeşilliler, başarılı performansıyla alkış topladı.

Ligin 2’nci haftasında deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği, Pendikspor ile hazırlık maçı oynadı. Pendik Stadı’nda oynanan karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan sarı yeşilliler, maçın 3’te 2’lik kısmında bu kadroyla mücadele etti.

PENDİKSPOR TECRÜBESİYLE KAZANDI

2.Lig ekibi Pendikspor karşısında ilk yarıyı Özer Kutlu’nun golüyle 1-0 önde kapatan sarı yeşilli temsilcimiz, 65’nci dakikadan sonra as ağırlıklı bir kadroyla mücadele etti. İkinci yarıda rakibinin usta ayakları Fatih Cerlek ve Yasin Görkem Arslan’ın gollerine engel olamayan Gürses Kılıç’ın öğrencileri sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

YEDEKLERDEN KILIÇ’A MESAJ

Tecrübeli rakibi Pendikspor karşısında maçın büyük bölümünü yedek ağırlıklı kadroyla oynayan sarı yeşilliler alkış topladı. Bu periyotta ortaya konan başarılı futbol yüzleri güldürürken, resmi maçlarda kulübede ve tribünde oturan isimler gösterdikleri performansla Teknik Direktör Gürses Kılıç’a mesaj gönderdiler.

YÖNETİM TAKİPTE

Karşılaşmayı Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Başkanvekili Abdullah Örs, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve kulübün emektar yöneticilerinden Mehmet Uzun da takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.