Yerel Seçim Yarışı başlıyor

Siyaset 27.08.2018 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yerel Seçim Yarışı başlıyor

Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler için partiler start vermek üzere bayram sonunu bekliyordu. Bölgemizde Kurban Bayramı’nın geride kalması ve bayrama bağlı tatilin sona ermesi ile siyasi bir hareketliliğin başlaması bekleniyor.

AK PARTİ ZAMAN KAYBETMEYECEK Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Kurban Bayramı boyunca gerek kent bayramlaşma programlarında gerekse parti içi bayramlaşma programlarında özellikle yerel seçim adına mahalle çalışma programlarını dahi açıklarken, ana kademe yönetimleri de şimdiden seçim koordinasyon sistemini oluşturan bir yapıya büründü. Çalışma programlarını hayata geçirmek üzere bayram tatilinin sona ermesini dile getiren dört ilçenin ilçe başkanları, bugünden itibaren yerel seçim üzerine yoğunlaşan bir trafik içine girmeleri bekleniyor. CHP 1 EYLÜL’Ü BEKLİYOR Cumhuriyet Halk Partisi kendi içinde düzenledikleri bayramlaşma programlarına katılım gösteren başta Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan olmak üzere diğer vekiller yerel seçim için start tarihini 1 Eylül olarak açıkladılar. Bayram tatili nedeniyle herkesin memleketine gittiğinin altını çizen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “  1 Ekim’e kadar TBMM tatil. Bu arada Kurban bayramı nedeniyle halkımızın büyük bir kesimi memleketine gitti. Bu arada herkes bayram nedeniyle tatile ve memleketine giderken Darıca CHP İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma programının bu kadar yoğun bir katılımla yapılmasından dolayı tüm partililerime teşekkür ederim. 1 Eylül gibi herkes memleketlerinden dönmüş olacak. Biz de1 Eylül tarihini yerel seçim için start tarihi olarak belirledik.” Sözlerinin ardından ana muhalefet partisinin seçim start tarihide belirlenmiş oldu. MHP SEÇİM YARIN YAPILACAK GİBİ Milliyetçi Hareket Partisi’nde de yerel seçimler için verilecek start tarihi diğer partilerden farklı değil. Şimdiden genel af ve benzeri seçim vaatlerinin hazırlığını yapan Genel Merkezin yanısıra bölgemizde ki ilçe başkanları da yönetim için de seçim yapılanmasını oluşturuyor. Çalışmalarının tamamını yerel seçim üzerine yapan MHP’de özellikle belediye başkan aday adayları da kendi kişisel hazırlıklarında son rötuşları gerçekleştiriyorlar. Haber: Adnan Ayvaz
Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler için partiler start vermek üzere bayram sonunu bekliyordu. Bölgemizde Kurban Bayramı’nın geride kalması ve bayrama bağlı tatilin sona ermesi ile siyasi bir hareketliliğin başlaması bekleniyor.

AK PARTİ ZAMAN KAYBETMEYECEK

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Kurban Bayramı boyunca gerek kent bayramlaşma programlarında gerekse parti içi bayramlaşma programlarında özellikle yerel seçim adına mahalle çalışma programlarını dahi açıklarken, ana kademe yönetimleri de şimdiden seçim koordinasyon sistemini oluşturan bir yapıya büründü. Çalışma programlarını hayata geçirmek üzere bayram tatilinin sona ermesini dile getiren dört ilçenin ilçe başkanları, bugünden itibaren yerel seçim üzerine yoğunlaşan bir trafik içine girmeleri bekleniyor.

CHP 1 EYLÜL’Ü BEKLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi kendi içinde düzenledikleri bayramlaşma programlarına katılım gösteren başta Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan olmak üzere diğer vekiller yerel seçim için start tarihini 1 Eylül olarak açıkladılar. Bayram tatili nedeniyle herkesin memleketine gittiğinin altını çizen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “  1 Ekim’e kadar TBMM tatil. Bu arada Kurban bayramı nedeniyle halkımızın büyük bir kesimi memleketine gitti. Bu arada herkes bayram nedeniyle tatile ve memleketine giderken Darıca CHP İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma programının bu kadar yoğun bir katılımla yapılmasından dolayı tüm partililerime teşekkür ederim. 1 Eylül gibi herkes memleketlerinden dönmüş olacak. Biz de1 Eylül tarihini yerel seçim için start tarihi olarak belirledik.” Sözlerinin ardından ana muhalefet partisinin seçim start tarihide belirlenmiş oldu.

MHP SEÇİM YARIN YAPILACAK GİBİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nde de yerel seçimler için verilecek start tarihi diğer partilerden farklı değil. Şimdiden genel af ve benzeri seçim vaatlerinin hazırlığını yapan Genel Merkezin yanısıra bölgemizde ki ilçe başkanları da yönetim için de seçim yapılanmasını oluşturuyor. Çalışmalarının tamamını yerel seçim üzerine yapan MHP’de özellikle belediye başkan aday adayları da kendi kişisel hazırlıklarında son rötuşları gerçekleştiriyorlar.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.