Hürriyet’ten Ensar ve TÜGVA hamlesi

Kocaeli 17.04.2024 - 14:15, Güncelleme: 17.04.2024 - 14:15
 

Hürriyet’ten Ensar ve TÜGVA hamlesi

İzmit Belediye Meclisi’nde yeni dönemin ilk toplantısı 20 Nisan Cumartesi gerçekleştirilecek. Çoğunluğun CHP’de olduğu Meclis’in en önemli gündem maddesi ise Ensar Vakfı ve TÜGVA Vakfı ile imzalanan protokollerin iptali olacak

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından İzmit Belediyesi Meclisi, yeni meclis üyeleri ile birlikte 20 Nisan Cumartesi günü ilk kez toplanacak. Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise seçimlerdeki başarısıyla birlikte yeni dönemde meclis çoğunluğunu da sağladı. Çoğunluğun Cumhuriyet Halk Partisi’nde ( CHP) olduğu İzmit Meclisi’nin ilk toplantısında önemli gündem maddeleri yer alıyor. NEVZAT DOĞAN DÖNEMİNDEN Bu gündem maddelerinden biri ise 2019 yılından önce AK Partili İzmit Belediyesi’nin eski başkanı Nevzat Doğan döneminde Ensar Vakfı ve TÜGVA Vakfı ile imzalanan protokollerin iptali olacak. İlgili maddeler, “ENSAR Vakfı ile yapılmış olan işbirliği protokolünün fesh edilmesi teklifi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün 16.04.2024 tarih ve 3424764 sayılı yazısı” , “TÜGVA ile yapılmış olan işbirliği protokolünün fesh edilmesi teklifi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün 16.04.2024 tarih ve 3422974 sayılı yazısı” ile Meclis gündemine gelecek. Maddenin oy çokluğu ile Meclis’ten geçmesi bekleniyor.
İzmit Belediye Meclisi’nde yeni dönemin ilk toplantısı 20 Nisan Cumartesi gerçekleştirilecek. Çoğunluğun CHP’de olduğu Meclis’in en önemli gündem maddesi ise Ensar Vakfı ve TÜGVA Vakfı ile imzalanan protokollerin iptali olacak

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından İzmit Belediyesi Meclisi, yeni meclis üyeleri ile birlikte 20 Nisan Cumartesi günü ilk kez toplanacak. Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise seçimlerdeki başarısıyla birlikte yeni dönemde meclis çoğunluğunu da sağladı. Çoğunluğun Cumhuriyet Halk Partisi’nde ( CHP) olduğu İzmit Meclisi’nin ilk toplantısında önemli gündem maddeleri yer alıyor.

NEVZAT DOĞAN DÖNEMİNDEN

Bu gündem maddelerinden biri ise 2019 yılından önce AK Partili İzmit Belediyesi’nin eski başkanı Nevzat Doğan döneminde Ensar Vakfı ve TÜGVA Vakfı ile imzalanan protokollerin iptali olacak. İlgili maddeler, “ENSAR Vakfı ile yapılmış olan işbirliği protokolünün fesh edilmesi teklifi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün 16.04.2024 tarih ve 3424764 sayılı yazısı” , “TÜGVA ile yapılmış olan işbirliği protokolünün fesh edilmesi teklifi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün 16.04.2024 tarih ve 3422974 sayılı yazısı” ile Meclis gündemine gelecek. Maddenin oy çokluğu ile Meclis’ten geçmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.