Kara yollarında durum

Kocaeli 22.04.2024 - 13:26, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:26
 

Kara yollarında durum

22 Nisan 2024 Pazartesi günü itibarıyla karayollarındaki son durum paylaşıldı.

Buna göre, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Yetkililer, trafik kazalarında artan can kayıplarını ve yaralanmaları önlemek amacıyla sürücüleri dikkatli sürüşe uymaları konusunda uyardı. Hız limitlerine uymak ve trafik işaret levhalarına dikkat etmek hayati önem taşıyor. 22 NİSAN İL İL KARAYOLLARINDA SON DURUM Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Otoyolu'nun Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları 9-12. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu nedenle programa göre sırasıyla İstanbul ve İzmir yönlerinde önce sağ, sonra sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşıma iki şeritten izin veriliyor. TEM Otoyolu'nun Çatalca-Kınalı kavşaklarında muhtelif kesimlerdeki fiber optik kablo tesis çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Mudurnu-Bolu yolunun 46-48. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları dolayısıyla her iki yönde sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor. Denizli-Serinhisar yolunun 21-23. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Serinhisar istikametinde ulaşım servis yolundan sürdürülüyor. Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor. Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25. kilometrelerindeki yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor. İyidere-Rize-Çayeli yolunun 43. kilometresinde yer alan Çayeli Tüneli'nin Çayeli-Rize yönündeki kuzey tüpünde elektrik, elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek. İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma servis yolundan izin veriliyor. Diyarbakır-Mardin yolunun 13-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor. Antalya-Serik yolunun 0-15. kilometrelerinde üstyapı bakım ve onarım çalışması nedeniyle sürücülerin 
22 Nisan 2024 Pazartesi günü itibarıyla karayollarındaki son durum paylaşıldı.

Buna göre, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Yetkililer, trafik kazalarında artan can kayıplarını ve yaralanmaları önlemek amacıyla sürücüleri dikkatli sürüşe uymaları konusunda uyardı.

Hız limitlerine uymak ve trafik işaret levhalarına dikkat etmek hayati önem taşıyor.

22 NİSAN İL İL KARAYOLLARINDA SON DURUM

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Otoyolu'nun Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları 9-12. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu nedenle programa göre sırasıyla İstanbul ve İzmir yönlerinde önce sağ, sonra sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşıma iki şeritten izin veriliyor.

TEM Otoyolu'nun Çatalca-Kınalı kavşaklarında muhtelif kesimlerdeki fiber optik kablo tesis çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mudurnu-Bolu yolunun 46-48. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları dolayısıyla her iki yönde sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Denizli-Serinhisar yolunun 21-23. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Serinhisar istikametinde ulaşım servis yolundan sürdürülüyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25. kilometrelerindeki yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

İyidere-Rize-Çayeli yolunun 43. kilometresinde yer alan Çayeli Tüneli'nin Çayeli-Rize yönündeki kuzey tüpünde elektrik, elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma servis yolundan izin veriliyor.

Diyarbakır-Mardin yolunun 13-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Antalya-Serik yolunun 0-15. kilometrelerinde üstyapı bakım ve onarım çalışması nedeniyle sürücülerin 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.