Play-Off tarihleri açıklandı

Spor 25.04.2024 - 12:38, Güncelleme: 25.04.2024 - 12:38
 

Play-Off tarihleri açıklandı

Trendyol 1.Lig’de Play-Off tarihleri belli oldu. Kocaelispor ligin son üç haftasında sırasıyla Bandırmaspor, Bodrumspor ve Sakaryaspor ile oynayacak. Bu maçlarda alınacak sonuçlara göre Kocaelispor'un lig sıralaması belli olacak

FİNAL MAÇI 30 MAYIS'TA OYNANACAK Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol 1.Lig’de Play-Off tarihlerini açıkladı. Ligi 4. sırada bitiren ile 7.sırada yer alan ve 5 ile 6. sıradaki ekipler ilk turda eşleşecek. Müsabakalar 4 ve 5.sırada bulunan takımların sahasında 16 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Kazanan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin ilk maçı 20 Mayıs Pazartesi, rövanş müsabakası ise 24 Mayıs Cuma günü oynanacak. Play-Off finali ise 30 Mayıs Perşembe günü olarak belirlendi. Finalin oynanacağı şehir daha sonra açıklanacak. RAKİBİMİZİ KENDİMİZ BELİRLEYECEĞİZ Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Kocaelispor ikinci yarıda yaşadığı ciddi puan kayıpları nedeniyle direk Süper Lig'e çıkma şansını yitirmişti. Son Ümraniyespor mağlubiyetiyle üçüncülük şansı bir hayli azalan yeşil-siyahlı ekip ligin son üç haftasında Play-Off'ta karşılaşacağı muhtemel rakipleriyle karşı karşıa gelecek. Temsilcimiz sırasıyla Bandırmaspor, Bodrumspor ve Sakaryaspor ile oynayacak. Bu maçlarda alınacak sonuçlara göre Kocaelispor'un lig sıralaması belli olacak.
Trendyol 1.Lig’de Play-Off tarihleri belli oldu. Kocaelispor ligin son üç haftasında sırasıyla Bandırmaspor, Bodrumspor ve Sakaryaspor ile oynayacak. Bu maçlarda alınacak sonuçlara göre Kocaelispor'un lig sıralaması belli olacak

FİNAL MAÇI 30 MAYIS'TA OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol 1.Lig’de Play-Off tarihlerini açıkladı. Ligi 4. sırada bitiren ile 7.sırada yer alan ve 5 ile 6. sıradaki ekipler ilk turda eşleşecek. Müsabakalar 4 ve 5.sırada bulunan takımların sahasında 16 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Kazanan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin ilk maçı 20 Mayıs Pazartesi, rövanş müsabakası ise 24 Mayıs Cuma günü oynanacak. Play-Off finali ise 30 Mayıs Perşembe günü olarak belirlendi. Finalin oynanacağı şehir daha sonra açıklanacak.

RAKİBİMİZİ KENDİMİZ BELİRLEYECEĞİZ

Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Kocaelispor ikinci yarıda yaşadığı ciddi puan kayıpları nedeniyle direk Süper Lig'e çıkma şansını yitirmişti. Son Ümraniyespor mağlubiyetiyle üçüncülük şansı bir hayli azalan yeşil-siyahlı ekip ligin son üç haftasında Play-Off'ta karşılaşacağı muhtemel rakipleriyle karşı karşıa gelecek. Temsilcimiz sırasıyla Bandırmaspor, Bodrumspor ve Sakaryaspor ile oynayacak. Bu maçlarda alınacak sonuçlara göre Kocaelispor'un lig sıralaması belli olacak.

Play-Off tarihleri açıklandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.