Play-Off'ta hesap karıştı

Spor 25.04.2024 - 12:37, Güncelleme: 25.04.2024 - 12:37
 

Play-Off'ta hesap karıştı

Trendyol 1. Lig'in tamamlanmasına son 3 hafta kala Play-Off'ta ince hesaplar yapılıyor. Tüm rakiplerin puan kazandığı haftada Kocaelispor, Ümraniyespor karşısında aldığı şok mağlubiyetle kendi hesaplarını altüst etti

Trendyol 1. Lig'in tamamlanmasına son 3 hafta kala Play-Off'ta ince hesaplar yapılıyor. Tüm rakiplerin puan kazandığı haftada Kocaelispor, Ümraniyespor karşısında aldığı şok mağlubiyetle kendi hesaplarını altüst etti. Üçüncülük hesabı yapan temsilcimiz 52 puanda kaldı ve puan durumunda 6. basamakta yer aldı 52 PUANDA KALDIK Ümraniyespor maçında girdiği net pozisyonları gol yapamayan ve sahadan 1-0 yenik ayrılan Kocaelispor'da üzüntü hakim. 31. hafta öncesi ipleri elinde bulunduran yeşil-siyahlı ekip aldığı bu şok mağlubiyetle kendi hesaplarını altüst etti. Trendyol 1. Lig'in tamamlanmasına son 3 hafta kala Play-Off'ta ince hesaplar yapılıyor. Tüm rakiplerin puan kazandığı haftada Kocaelispor haftayı puansız kapattı. Üçüncülük hesabı yapan temsilcimiz 52 puanda kaldı ve puan durumunda 6. basamakta yer aldı. KRİTİK MAÇLAR Her puanın hedefe gitme yolunda belirleyeceği olan maçları oynayacak yeşil-siyahlı ekip bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Bandırmaspor'u ağırlayacak. Körfez ekibi 33. hafta maçında ise deplasmanda Bodrumspor'a konuk olacak, ligin son maçında ise evinde Sakaryaspor'la karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin bu maçlarda toplayacağı puanlara göre Play-Off sıralaması netlik kazanacak. 32. hafta maçları pazar günü saat 16.00'da oynanacak.
Trendyol 1. Lig'in tamamlanmasına son 3 hafta kala Play-Off'ta ince hesaplar yapılıyor. Tüm rakiplerin puan kazandığı haftada Kocaelispor, Ümraniyespor karşısında aldığı şok mağlubiyetle kendi hesaplarını altüst etti

Trendyol 1. Lig'in tamamlanmasına son 3 hafta kala Play-Off'ta ince hesaplar yapılıyor. Tüm rakiplerin puan kazandığı haftada Kocaelispor, Ümraniyespor karşısında aldığı şok mağlubiyetle kendi hesaplarını altüst etti. Üçüncülük hesabı yapan temsilcimiz 52 puanda kaldı ve puan durumunda 6. basamakta yer aldı

52 PUANDA KALDIK

Ümraniyespor maçında girdiği net pozisyonları gol yapamayan ve sahadan 1-0 yenik ayrılan Kocaelispor'da üzüntü hakim. 31. hafta öncesi ipleri elinde bulunduran yeşil-siyahlı ekip aldığı bu şok mağlubiyetle kendi hesaplarını altüst etti. Trendyol 1. Lig'in tamamlanmasına son 3 hafta kala Play-Off'ta ince hesaplar yapılıyor. Tüm rakiplerin puan kazandığı haftada Kocaelispor haftayı puansız kapattı. Üçüncülük hesabı yapan temsilcimiz 52 puanda kaldı ve puan durumunda 6. basamakta yer aldı.

Play-Off'ta hesap karıştı

KRİTİK MAÇLAR

Her puanın hedefe gitme yolunda belirleyeceği olan maçları oynayacak yeşil-siyahlı ekip bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Bandırmaspor'u ağırlayacak. Körfez ekibi 33. hafta maçında ise deplasmanda Bodrumspor'a konuk olacak, ligin son maçında ise evinde Sakaryaspor'la karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin bu maçlarda toplayacağı puanlara göre Play-Off sıralaması netlik kazanacak. 32. hafta maçları pazar günü saat 16.00'da oynanacak.

Play-Off'ta hesap karıştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.