Sivas-İstanbul YHT, Kocaeli’nde de durmalı

Kocaeli 19.04.2024 - 14:43, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:43
 

Sivas-İstanbul YHT, Kocaeli’nde de durmalı

İstanbul-Sivas arasında aktarmasız YHT seferleri 4 Mayıs'ta başlayacak. Pendik, Arifiye, Eskişehir, Ankara Kırıkkale ve Yozgat’ta duracak olan YHT, yaklaşık 50 bin Sivaslı’nın yaşadığı Kocaeli’nde durmaması tepkilere neden oldu

Sivas ile İstanbul arasında olan aktarmasız yüksek hızlı trende ilk sefer 4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sivas’tan 4 Mayıs saat 13.00’da hareket edecek Yüksek Hızlı Trenimiz ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul’a devam edecek. 483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılarak işletilecek ekspres trenlerimiz İstanbul’dan da 08.40’ta hareket edecek, Sivas’a 15.58’de varacak, Sivas’tan 13.00’da hareket edecek ve İstanbul’a 20.08’de ulaşacaktır” diye konuştu. 6 DURAKTA DURACAK Bakan Uraloğlu, İstanbul-Sivas seferinin 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferinin ise 7 saat 8 dakika süreceğini belirterek, “Ekspres Yüksek Hızlı Trenler, İstanbul-Sivas arasında Pendik, Arifiye, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale ve Yozgat’ta duracak. İlerleyen günlerde yolcu taleplerini dinleyeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak işletme planı değişiklikleri yapacağız” şeklinde konuştu. 50 BİN SİVASLININ YAŞADIĞI KOCAELİ’NDE DURMAYACAK Sivas-İstanbul arasında aktarmasız YHT seferinin Kocaeli’nde durmayacak olması tepkilere neden oldu. Kocaeli’de yaklaşık 50 bin civarında Sivaslı’nın yaşaması bu tepkilerin ana nedeni oldu. Sakarya’da yaşayan Sivaslı sayısı ise resmi rakamlara göre 6 bin 795 kişi. Kocaeli Milletvekillerinin bu duruma el atıp çözüm bulması gerekiyor.
İstanbul-Sivas arasında aktarmasız YHT seferleri 4 Mayıs'ta başlayacak. Pendik, Arifiye, Eskişehir, Ankara Kırıkkale ve Yozgat’ta duracak olan YHT, yaklaşık 50 bin Sivaslı’nın yaşadığı Kocaeli’nde durmaması tepkilere neden oldu

Sivas ile İstanbul arasında olan aktarmasız yüksek hızlı trende ilk sefer 4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sivas’tan 4 Mayıs saat 13.00’da hareket edecek Yüksek Hızlı Trenimiz ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul’a devam edecek. 483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılarak işletilecek ekspres trenlerimiz İstanbul’dan da 08.40’ta hareket edecek, Sivas’a 15.58’de varacak, Sivas’tan 13.00’da hareket edecek ve İstanbul’a 20.08’de ulaşacaktır” diye konuştu.

6 DURAKTA DURACAK

Bakan Uraloğlu, İstanbul-Sivas seferinin 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferinin ise 7 saat 8 dakika süreceğini belirterek, “Ekspres Yüksek Hızlı Trenler, İstanbul-Sivas arasında Pendik, Arifiye, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale ve Yozgat’ta duracak. İlerleyen günlerde yolcu taleplerini dinleyeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak işletme planı değişiklikleri yapacağız” şeklinde konuştu.

50 BİN SİVASLININ YAŞADIĞI KOCAELİ’NDE DURMAYACAK

Sivas-İstanbul arasında aktarmasız YHT seferinin Kocaeli’nde durmayacak olması tepkilere neden oldu. Kocaeli’de yaklaşık 50 bin civarında Sivaslı’nın yaşaması bu tepkilerin ana nedeni oldu. Sakarya’da yaşayan Sivaslı sayısı ise resmi rakamlara göre 6 bin 795 kişi. Kocaeli Milletvekillerinin bu duruma el atıp çözüm bulması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.