Talus: ‘Ankara’dan enerji alıp döndük’

Kocaeli 19.04.2024 - 14:42, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:42
 

Talus: ‘Ankara’dan enerji alıp döndük’

TBMM'de AK Partinin ilk grup toplantısına katılan AK Parti Kocaeli teşkilatı, Ankara’dan büyük bir enerjiyle döndü. İl Başkanı Talus, “Cumhurbaşkanımız yeni dönemin ilk grup toplantısında yaptığı tarihi konuşmaya yerinde tanıklık etmenin onurunu yaşadık” dedi

31 Mart yerel seçimleri sonrası AK Parti'nin ilk grup toplantısı dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli teşkilatı da ilk grup toplantısına kalabalık bir grupla katıldı. Ankara’dan dönen İl Başkanı Şahin Talus gazetemize konuştu. 'YENİ BİR BAŞLANGIÇ' Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti Grup Toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: "AK Parti Kocaeli İl yönetimi olarak toplantıya katıldık. Büyük bir enerji aldık mutlulukla döndük Ankara'dan. Cumhurbaşkanımızın siyasi hayatı hiçbir zaman dikensiz gül bahçesi olmadı. Baskılar, zulümler, işkenceler, hapisler, darbeler, yasaklar O’nu yolundan alıkoymadı... Haksızlıklar, hukuksuzluklar, zorbalıklarla mücadele etti. Ama hiçbir zaman umudunu yitirmedi, sabrını kaybetmedi, yılgınlığa asla ama asla düşmedi. Daima milletine inandı, güvendi, milletin adamı oldu. Bugün sandıktan çıkan sonucu da milletimizin takdiri olarak baş tacı ediyor, yeni bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın yolunda, Türkiye için durmak yok, yola devam." ifadelerini kullandı. 'TARİHİ KONUŞMAYA TANIKLIK ETTİK' "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeni dönemin ilk grup toplantısında yaptığı tarihi konuşmaya yerinde tanıklık etmenin onurunu yaşadık "diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini paylaştı: "Biz partilerden bir parti değiliz, biz bu günlere bir anda gelmedik. Bu partinin temelinde yüzlerce, binlerce fedakarın, cefakarın alın teri, emeği var. Dikensiz bir gül bahçesinde yürümedik biz. Bu noktaya düşe kalka geldik. Zulümlere maruz kaldık, işkencelerden geçtik, hapislerde yattık. Haksızlığa, zorbalığa uğradık ancak umudumuzu yitirmedik. Asla yılgınlığa kapılmadık. İman varsa imkan vardır dedik, her seferinde düştüğümüz yerden doğrulduk… Beyler, bayanlar, şunu herkes bilsin. Biz bitti demeden hiçbir şey bitmedi, bitmeyecek. Biz Türkiye'nin en dinamik partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, gerekeni yaparız, arızaları düzeltir, eksikleri giderir tekrar yola koyuluruz. Kimse sevinmesin, kimse umutlanmasın. Biz buradayız." dedi.
TBMM'de AK Partinin ilk grup toplantısına katılan AK Parti Kocaeli teşkilatı, Ankara’dan büyük bir enerjiyle döndü. İl Başkanı Talus, “Cumhurbaşkanımız yeni dönemin ilk grup toplantısında yaptığı tarihi konuşmaya yerinde tanıklık etmenin onurunu yaşadık” dedi

31 Mart yerel seçimleri sonrası AK Parti'nin ilk grup toplantısı dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli teşkilatı da ilk grup toplantısına kalabalık bir grupla katıldı. Ankara’dan dönen İl Başkanı Şahin Talus gazetemize konuştu.

'YENİ BİR BAŞLANGIÇ'

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti Grup Toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: "AK Parti Kocaeli İl yönetimi olarak toplantıya katıldık. Büyük bir enerji aldık mutlulukla döndük Ankara'dan. Cumhurbaşkanımızın siyasi hayatı hiçbir zaman dikensiz gül bahçesi olmadı. Baskılar, zulümler, işkenceler, hapisler, darbeler, yasaklar O’nu yolundan alıkoymadı... Haksızlıklar, hukuksuzluklar, zorbalıklarla mücadele etti. Ama hiçbir zaman umudunu yitirmedi, sabrını kaybetmedi, yılgınlığa asla ama asla düşmedi. Daima milletine inandı, güvendi, milletin adamı oldu. Bugün sandıktan çıkan sonucu da milletimizin takdiri olarak baş tacı ediyor, yeni bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın yolunda, Türkiye için durmak yok, yola devam." ifadelerini kullandı.

'TARİHİ KONUŞMAYA TANIKLIK ETTİK'

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeni dönemin ilk grup toplantısında yaptığı tarihi konuşmaya yerinde tanıklık etmenin onurunu yaşadık "diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini paylaştı: "Biz partilerden bir parti değiliz, biz bu günlere bir anda gelmedik. Bu partinin temelinde yüzlerce, binlerce fedakarın, cefakarın alın teri, emeği var. Dikensiz bir gül bahçesinde yürümedik biz. Bu noktaya düşe kalka geldik. Zulümlere maruz kaldık, işkencelerden geçtik, hapislerde yattık. Haksızlığa, zorbalığa uğradık ancak umudumuzu yitirmedik. Asla yılgınlığa kapılmadık. İman varsa imkan vardır dedik, her seferinde düştüğümüz yerden doğrulduk… Beyler, bayanlar, şunu herkes bilsin. Biz bitti demeden hiçbir şey bitmedi, bitmeyecek. Biz Türkiye'nin en dinamik partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, gerekeni yaparız, arızaları düzeltir, eksikleri giderir tekrar yola koyuluruz. Kimse sevinmesin, kimse umutlanmasın. Biz buradayız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.