19 yaşındaki genç kız yaşadığı dairede ölü bulundu

Asayiş 10.07.2024 - 12:59, Güncelleme: 10.07.2024 - 12:59
 

19 yaşındaki genç kız yaşadığı dairede ölü bulundu

Aslen İzmit Mecidiyeköyü’nde doğan 19 yaşındaki Aliye Hakan, Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki bir apart dairede ölü olarak bulundu

Hacıkaplanlar Mahallesi 740 Sokak'taki bir apart dairede yaşayan Aliye Hakan'dan (19) haber alamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese giden sağlık ve polis ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Darp, kesi ya da yara izine rastlanmayan genç kızın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. İZMİT’TE TOPRAĞA VERİLECEK Genç kızın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında ölüm nedeninin belirlenebilmesi için morga kaldırıldı. 19 yaşındaki Aliye Hakan’ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine cinayet masası büro ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Aliye Hakan’ın acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. 19 yaşında yaşama veda eden Aliye Hakan, bugün İzmit Mecidiye Köy Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.  
Aslen İzmit Mecidiyeköyü’nde doğan 19 yaşındaki Aliye Hakan, Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki bir apart dairede ölü olarak bulundu

Hacıkaplanlar Mahallesi 740 Sokak'taki bir apart dairede yaşayan Aliye Hakan'dan (19) haber alamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese giden sağlık ve polis ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Darp, kesi ya da yara izine rastlanmayan genç kızın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.


İZMİT’TE TOPRAĞA VERİLECEK

Genç kızın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında ölüm nedeninin belirlenebilmesi için morga kaldırıldı. 19 yaşındaki Aliye Hakan’ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine cinayet masası büro ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Aliye Hakan’ın acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. 19 yaşında yaşama veda eden Aliye Hakan, bugün İzmit Mecidiye Köy Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.