Başkan Yıldırım'dan Milletvekili Çiler'e Taziye Ziyareti

Gündem 07.09.2024 - 23:18, Güncelleme: 07.09.2024 - 23:21
 

Başkan Yıldırım'dan Milletvekili Çiler'e Taziye Ziyareti

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in babası Mehmet Raif Çiler (97), tedavi gördüğü Ankara Medicana Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Bu acı haberin ardından, Marmara Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Adem Doğrul ve Avşar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Avşar ile birlikte, Nail Çiler’e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Yıldırım, ziyarette, Çiler ve ailesinin acısını paylaştıklarını, taziye dileklerini ilettiklerini belirtti. Sağlığın ve aile bağlarının önemini vurgulayan Yıldırım, Çiler’in yaşadığı kayıptan derin üzüntü duyduğunu ifade etti. Ziyaret sırasında, Çiler’in babası hakkında bilgi alındı ve ailenin yasını paylaşma fırsatı bulundular. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Adem Doğrul ve Kadir Avşar da taziye ziyaretinde bulunarak, Çiler’e desteklerini sundular.  ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in babası Mehmet Raif Çiler (97), tedavi gördüğü Ankara Medicana Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Bu acı haberin ardından, Marmara Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Adem Doğrul ve Avşar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Avşar ile birlikte, Nail Çiler’e taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Yıldırım, ziyarette, Çiler ve ailesinin acısını paylaştıklarını, taziye dileklerini ilettiklerini belirtti. Sağlığın ve aile bağlarının önemini vurgulayan Yıldırım, Çiler’in yaşadığı kayıptan derin üzüntü duyduğunu ifade etti. Ziyaret sırasında, Çiler’in babası hakkında bilgi alındı ve ailenin yasını paylaşma fırsatı bulundular.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Adem Doğrul ve Kadir Avşar da taziye ziyaretinde bulunarak, Çiler’e desteklerini sundular. 

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.