AK Parti Dilovası’nda buluştu: “Kirli ittifaka girmedik”

Siyaset 25.06.2024 - 12:05, Güncelleme: 25.06.2024 - 12:05
 

AK Parti Dilovası’nda buluştu: “Kirli ittifaka girmedik”

AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı'nın 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı dün gerçekleştirildi. Programda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Biz başka partiler gibi kirli ittifaka girmedik” dedi

AK Parti’de Kurban Bayramı nedeniyle ara verilen danışma meclislerine devam edildi. AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı'nın 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı dün Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa, AK Parti MYKY Üyesi Ekrem Görçeker, İl Başkanı Şahin Talus, Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katılım sağladı.    TALUS: DAVA PARTİSİYİZ AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “31 Mart seçimlerinde Dilovası’nda en çok aday adayı olan ilçemizdi. Biz bir dava partisiyiz. Bu dava partisinde nasibi Ramazan Ömeroğlu oldu. Tüm teşkilatlar olarak cumhur ittifakı olarak diğer partililerden farkımız açık açık bir ittifak idi. Biz başka partiler gibi kirli ittifaka girmedik. Seçim sonrası tüm seçim sonuçlarını değerlendiriyoruz. Kocaeli teşkilatı kurulduğu günden beri sağlam temeller üzerine kuruldu. Dilovası’nda sandığa gitmeyen 8 bin 205 kardeşimiz var. Kardeşlerimize ulaşmamız lazım” dedi.    BÜYÜKAKIN: ZAMANLA HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK  Talus’un ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na atıfta bulunarak, “Gerçek belediyecilikle sahte belediyecilik arasındaki farkı, çalışanla çalışmayan arasındaki farkı göreceğiz. Tatil bize ne kadar yakışıyor diye ve dört buçuk yatıp seçime altı ay kala belediyecilik yapanları göreceğiz. Zamanla her şey ortaya çıkacak. Çalışanla çalışmayan arasındaki fark ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.    GÖRÇEKER: VERİLEN MESAJLARIN FARKINDAYIZ  AK Parti MYKY Üyesi Ekrem Görçeker, “Tüm il ve ilçe bazında değerlendirmelerimizi yapıyoruz. 2028 yıl haritamızı tespit ediyoruz. AK Parti olarak milletin iradesini sorgulama gibi bir duruma girmedik. Milletimizin seçim sonuçları üzerinden verilen mesajların farkındayız. Milletimizle gönül köprülerini daha da sağlamlaştıracağız” dedi.   
AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı'nın 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı dün gerçekleştirildi. Programda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Biz başka partiler gibi kirli ittifaka girmedik” dedi

AK Parti’de Kurban Bayramı nedeniyle ara verilen danışma meclislerine devam edildi. AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı'nın 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı dün Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa, AK Parti MYKY Üyesi Ekrem Görçeker, İl Başkanı Şahin Talus, Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katılım sağladı. 

 

AK Parti Dilovası’nda buluştu: “Kirli ittifaka girmedik” 

TALUS: DAVA PARTİSİYİZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “31 Mart seçimlerinde Dilovası’nda en çok aday adayı olan ilçemizdi. Biz bir dava partisiyiz. Bu dava partisinde nasibi Ramazan Ömeroğlu oldu. Tüm teşkilatlar olarak cumhur ittifakı olarak diğer partililerden farkımız açık açık bir ittifak idi. Biz başka partiler gibi kirli ittifaka girmedik. Seçim sonrası tüm seçim sonuçlarını değerlendiriyoruz. Kocaeli teşkilatı kurulduğu günden beri sağlam temeller üzerine kuruldu. Dilovası’nda sandığa gitmeyen 8 bin 205 kardeşimiz var. Kardeşlerimize ulaşmamız lazım” dedi. 

 

AK Parti Dilovası’nda buluştu: “Kirli ittifaka girmedik” 

BÜYÜKAKIN: ZAMANLA HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK 

Talus’un ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na atıfta bulunarak, “Gerçek belediyecilikle sahte belediyecilik arasındaki farkı, çalışanla çalışmayan arasındaki farkı göreceğiz. Tatil bize ne kadar yakışıyor diye ve dört buçuk yatıp seçime altı ay kala belediyecilik yapanları göreceğiz. Zamanla her şey ortaya çıkacak. Çalışanla çalışmayan arasındaki fark ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı. 

 

AK Parti Dilovası’nda buluştu: “Kirli ittifaka girmedik” 

GÖRÇEKER: VERİLEN MESAJLARIN FARKINDAYIZ 

AK Parti MYKY Üyesi Ekrem Görçeker, “Tüm il ve ilçe bazında değerlendirmelerimizi yapıyoruz. 2028 yıl haritamızı tespit ediyoruz. AK Parti olarak milletin iradesini sorgulama gibi bir duruma girmedik. Milletimizin seçim sonuçları üzerinden verilen mesajların farkındayız. Milletimizle gönül köprülerini daha da sağlamlaştıracağız” dedi. 

 

AK Parti Dilovası’nda buluştu: “Kirli ittifaka girmedik” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.